FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
JULEN 2017 TILBUD
LAMMETS BLOD
JERIKOROSEN
DE SYV KORSORD
SOLSIKKEN OG ANDRE ....
KONGEN BØD
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDE- Solsikken fra Theresienstadt
og andre fortællinger
-
14 bibeltro fortællinger


Bestillingsformular findes

nederst på denne webside


Forkæl dig selv og andre med denne bog. Benyt den f.eks. som gave til konfirmanden, værtindegave i forbindelse med påsken, fødselsdagsgave til børn og børnebørn og til arbejdet med kristendomsundervisning - og til oplæsning i mange sammenhænge.Solsikken fra Theresienstadt og andre fortællinger


 

84 sider - Softcover pocketbog der er limet i ryggen og med for- og bagside af kraftig blød karton.
Bogen indeholder 14 fortællinger om livsemner, der kan berige og begejstre læserne.

 

SOMMER TILBUD 2016
Inclusive
ekspedition og B-porto


1 bog    kr. 100,-
2 bøger kr. 160,-
3 bøger kr. 230,-

 

Forfatterens fantasi og fortælleglæde skinner så lysende igennem, at man i sit hoved, næsten går med åbne øjne og ører ved siden af "personerne" i de forskellige fortællinger. Bogen yder en dybgående indsigt i mange forskellige bibelske sandheder. En folkekirkepræst skrev om bogen, at f.eks. Josuas dagbog er en genistreg.

 

Bog på et let forståeligt hverdagsdansk. Bogen har en lang række meget indholdsrige og spændende beretninger om menneskelivet, og er med et klart bibelsk budskab. til glæde og opbyggelse for såvel unge som ældre.

 

En meget belærende bog, hvor de forskellige personer belyser bibelske sandheder på en måde, så læserne får en ekstra dybgående forståelse for mange af de bibelske sandheder. En rigtig god bog!

 

Bogen indeholder følgende fortællinger:

 

1. Solsikken fra Theresienstadt

2. Den navnløse

3. Blodet på dørstolperne

4. Tornekronen

5. Valmuens hemmelighed

6. Frugttræet

7. Munkebjergbøgen

8. Et nyt forår

9. Jakobsstigen

10. Malerens mesterværk

11. Den hvide kappe

12. Josuas dagbog

13. Sidste udkald

14. Blåmejsen

 

 

H.C. Andersen, C.S. Lewis og ikke mindst Jesus, hvis lignelser er som perler på en snor, er kigget over skulderen - og der fundet forskellige livsemner frem, som er blevet uddybet i bogens fortællinger. Håbet er, at fortællingerne vil blive et spejl, som vil berøre, berige, begejstre og bevæge mange læsere.

 


SOMMER TILBUD 2016
Inclusive
ekspedition og B-porto


1 bog    kr. 100,-
2 bøger kr. 160,-
3 bøger kr. 230,-

 

(NORMALPRIS pr. stk. kr. 80,- + plus ekspedition og porto)


Navn :
Adresse :
e-mail :
Telefon :
Kommentarer

Priserne er inclusive ekspedition og porto

3 stk. "Solsikken fra Theresienstadt og andre fortællinger"
kr. 230,-


2 stk. "Solsikken fra Theresienstadt og andre fortællinger"
kr. 160,-


1 stk. "Solsikken fra Theresienstadt og andre fortællinger"
kr. 100,-
Skriv antal 4 eller flere (Tilbud kr. 70,- pr. stk.)


Benyt bestillingsformularen herover.
Priserne er inclusive ekspedition og B-PortoForkæl dig selv

og andre med denne bog. Benyt den f.eks. som værtindegave i forbindelse med en sommerfest, fødselsdagsgave til børn og børnebørn og til arbejdet med kristendomsundervisning - og til oplæsning f.eks. i søndagsskolen.


Den gode fortælling

Den gode fortælling har altid fascineret Gert Grube. I barndomsårene var det især Grimms eventyr, H.C.Andersen og Walt Disneys verden, som greb ham. Hvem husker ikke Askepot, Snehvide, og Den lille pige med svovlstikkerne? (Som i øvrigt blev skrevet i Grubes barndomsby Gråsten)

 

Fortællingen har en fantastisk egenskab, den kan tale til alle lag. I Gert Grubes tid som skolelærer erfarede han, at fortællingen er lærerens bedste værktøj. Med afsæt i virkelighedens verden kan fortællingen blive det spejl, hvori man ser livet med alle dets modsætninger - som mørke og lys, sorg og glæde, rigdom og fattigdom, frygt og tillid, håbløshed og håb.

 

Men skal vi gøre rede for den gode fortælling, må vi først og fremmest standse op ved den store fortælling: Evangeliet om ham, der vandrede midt iblandt os.

 

Jesus ville fange folks opmærksomhed, og han satte sit budskab ind i en ramme, som folk var fortrolige med, i stedet for at komme med lange teologiske udredninger.

 

Et udmærket eksempel er Lukas kap. 15, hvor Jesus indledningsvis befinder sig midt iblandt en skare mennesker, en indre kreds, som lytter til ham og en ydre kreds, som bebrejder ham. ”Farisæerne og de skriftkloge knurrede af ham og sagde: ’Den mand tager imod syndere og spiser sammen med dem.’ ”

 

I stedet for at forsvare sig - eller give tilbage af samme skuffe, så står der om Jesus: ”Men han fortalte dem denne lignelse og sagde ...”. Og så følger tre pragtfulde lignelser om det tabte får, den tabte mønt og den fortabte søn. Tre fuldtræffere, som alle kan forholde sig til.  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002