FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
4. april


Så vælg da livet!


 

5. Mos. 30,22: ”Jeg har forelagt jer livet og døden, velsignelsen og forbandelsen. Så vælg da livet.”

 

De fleste mennesker forstår udtrykket ”Det gælder livet!” Det er livet, det drejer sig om. Man ønsker livet, fordi det har så meget at byde på. Det kan bringe glæde, oplevelser, varme og meget mere. Desværre kan man i al sin iver efter at gribe livet miste det, fordi man glemmer Gud som den afgørende faktor.

”Man er jo kun ung én gang,” kan man høre unge sige, når de føler, at nogen vil lægge dem hindringer i vejen, f.eks. Gud. Som om Gud skulle gøre livet mere trist.

En dag læste jeg om en ung pige, der var blevet hjerneskadet for livet af ecstasy, som er en stor svøbe blandt nutidens ungdom. Hun tog blot tre små piller delt i kvarte over et år, da hun var 19 år. I dag er hun 30 år og lider af dårlig hukommelse. Hun må fylde sig med medicin for at opretholde et nogenlunde normalt liv. Det begyndte med en lille kvart pille til en fest. Hvor farligt kunne det være? Ja, det fik forfærdelige følger. Nu rejser hun rundt for at advare andre unge.

Igen får man lyst til at råbe højt: ”Så vælg da livet, livet med stort L”. Gud skabte livet, mennesket og alt det vidunderlige, vi ser omkring os. Så Gud må kunne tilføre os det, vi behøver, for at livet må lykkes, nemlig fællesskabet med ham og hans søn, Jesus Kristus.

”Den, som har sønnen, har livet, men den, som ikke har sønnen, har ikke livet”. 1. Johs.5,12. Sådan lyder Bibelens ord. Bibelen, som er den bog, der ved mest om livet og om, hvordan man kan miste det. Gud sendte ikke Jesus, for at vi skulle ignorere ham, men for at vi skulle få livet i eje både her på jorden og efter døden..

Hvordan får vi så i dag del i det liv? Ganske enkelt ved at åbne Bibelen og under bøn læse i den, for ”mennesket lever ikke af brød alene, men af hvert ord, som udgår af Guds mund”. Vi vil opdage, at det guddommelige liv pulserer på hver eneste side. Åbner vi Bibelen, tænder vi lyset, men lukker vi den, slukker vi lyset, eller sagt af en jødekristen: ”Har du ikke læst i Bibelen, bliver dit hjerte sort, og så kommer Djævelen”.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. 2012 kalenderen og de 7 bibelvers til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002