FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDE* Dagens Ord Andagt * 3. marts*
Andagt og Lovsang


To herlige ord


 

Fil.1,6: ”Jeg er overbevist om, at han, som har begyndt sin gode gerning i jer, vil fuldføre den indtil Jesu Kristi dag.”
1.Kor.15,57: ”Men Gud ske tak, som giver os sejren ved vor Herre Jesus Kristus!”

 

Jeg lader igen dagens ord bestå af to herlige hilsener – denne gang fra Paulus. Henvisningerne fik jeg fra én af vore forbedere, og jeg vil gerne dele det rige indhold med andre.

 

Det er godt endnu engang at blive mindet om disse to herlige løfter, vi har fra Paulus´ hånd. Paulus er som sædvanlig ude i et opbyggeligt ærinde til sine menigheder. Den ene hilsen er tiltænkt menigheden i Filippi, men gælder også os andre.

 

Vi kan nogle gange lade hænderne synke, fordi vi pludselig står over for noget uforudset. Nu gik det lige så godt - glæden i Kristus var der, og forventningen til hans daglige ledelse var der også. Pludselig står man der – foran en mur, som synes at spærre vejen. Da er det godt at vide, at ”alle ting samvirker til gode for dem, der elsker Gud.” (Også fra Paulus Rom. 8,28) Og ved Guds hjælp kan jeg passere muren, for ”ved min Guds hjælp søndrer jeg mure, og ved min Guds hjælp springer jeg over volde” Sal.18,30.

 

Det er ikke sikkert, at man passerer muren, som man selv har udtænkt det, men ved Guds hjælp får han os forbi muren. Og tak og lov for alle de gange, han stod os bi - lige fra barndommens glade og ubekymrede dage og indtil nu, hvor hårene er blevet grå. Jo, han, som har begyndt sin gode gerning i os, han formår også at fuldføre den indtil den store dag, hvor vi skal forlade vingårdsarbejdet.

 

Og så det andet herlige ord, som fortæller os, at vi har sejr ved Jesus Kristus. Han er den, der er garant for sejre her i livet og den endelige sejr over død og Djævel. Hvilket løfte! Så er det altså ikke det religiøse overdrev, der skal vinde, selv om de disker op med raseri og magt. Nej, Jesus er den, der har sejret. Som Luther skriver: ”Men med os står den rette mand, omgjordet med Guds vælde. Det er den Herre Krist, og sejer får ham vist, hærskarers herre prud, der er ej anden Gud, han marken skal beholde.” 2.vers af ”Vor Gud han er så fast en borg”.

 

Lad os holde fast i dagens to herlige løfter vel vidende, at de er grundfæstet i Himmelen.

 

Højt, højt rejser sig Zions bjerg i fuld majestæt. I værdighed og styrke står mit oprejste bjerg. Zion har rejst sig i kongelig majestæt. Styrke og myndighed stråler fra mig. Som bjerget der rækker ind i himmelen skyder op af og ind i mit rige. Det repræsenterer mit folk , der har rejst sig og rækker efter mine løfter. Mine løfter rækker ind i himmelen. De gør mit rige synligt. Thi sådan er mit rige. Fyldt med nåde og retfærdighed. Tilegn jer mine løfter. Jeg har jo sagt, at mit rige er midt iblandt jer. Kend mine løfter. Tag imod dem i mit navn. Så siger Herren.

Jo, Herren er der hele tiden og er parat til at opfylde sine løfter. Vi kan regne med, at Han vil løfte os op - og hjælpe os til, at blive positive igen, når vi trænger til det. Lyt til dagens lovsang. En rigtig glad og opmuntrende norsk lovsang. For nogen af os er det en god gammel kending, der har hjulpet, når der har været hindringer, der skulle overvindes. Gi' denne norske sang en chance og bliv opmuntret.


Du løfter meg opp

Norsk lovsang med og af Børud Gjengen


 

 

 


 

 
   

Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk

 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. 2012 kalenderen og de 7 bibelvers til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002