FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
9. april


Den store marchordre


 

Mark. 16,15: ”Gå ud i al verden og forkynd evangeliet for al skabningen.”

 

Godt, at vi har denne store marchordre fra ham, der byder enhver om at fortælle de gode nyheder i en ramme, som man er fortrolig med. Jeg har ved Guds nåde fået lov til at stå i et vingårdshjørne gennem mange år – og det siger jeg med stor ydmyghed, for jeg ved godt, at det er ved Guds store nåde, at jeg får lov til at formidle de gode nyheder gennem traktater, andagter, skulpturer og fortællinger.

 

Jesu befaling står som en stor marchordre, der må følges. ”GÅ UD…! siges der med myndighed, og beskeden er aldrig blevet trukket tilbage. Befalingen lyder stadig, som et stort ekko fra fortiden – og det bedste af det hele er, når ekkoet finder genklang i menneskesindet.

 

”GÅ UD!” lød befalingen. Der er så mange som går ud med alt muligt andet end evangeliet. Underholdningsbranchen arbejder i højeste gear for at indfange så mange mennesker som muligt. Og mange unge lader sig besnære af de mange lokkende tilbud.

 

En mand sagde om andagtsbogen ”Slip glæden løs”, at af de 10-15 andagtsbøger, de havde derhjemme var ”Slip glæden løs” langt at foretrække, for andagtsstykkerne er både jordnære og åndelige. Ja, vi må takke Gud, fordi Han har beredt vej for andagtsbogen, og at den nu er genoptrykt og fået et registertillæg. En god gavebog. Den koster 300 kr. og købes hos Forlagsgruppen Lohses Forlag

 

Den forestående konfirmation

 

I dag modtog en stor opmuntring, som havde følgende ordlyd. ”Vi har i dag været til konfirmation - en dejlig dag. Vi gav hende bogen ”Skagenrosen og andre fortællinger.”

 

Med det i mente vil jeg godt gøre opmærksom på de mange konfirmationer, som holdes her i foråret. Og jeg vil selvfølgelig også gerne opfordre mange til at give bogen til konfirmation. En anmelder sagde, at den handler om Jesus. Bedre anbefaling kan man ikke få, men jeg føjer alligevel en anmeldelse til af en forhenværende præst, Carl Peder Behrens:

 

Forfatteren har ikke blot et budskab at bringe, men får det fortalt så levende og stærkt i børnehøjde, så voksne ikke kan undgå at blive grebet af denne perlerække af fortællinger med bibelsk baggrund eller inspiration, som i en række tilfælde har fået et blomsternavn som overskrift: Skagenrosen, Påskeblomsten, Birgittarosen, Guldkronen (erantis), Solsikken og Jerikorosen.

 

Fra først til sidst tryllebindes man af Gert Grubes fortælleglæde, som ganske tydeligt har hentet inspiration i H.C. Andersens eventyrstil. Man behøver ikke engang at iføre forfatteren den høje hat med et barn på skødet – for gennem disse fortællinger møder læseren en bibelsk virkelighed, der overgår selv den mest eventyrlige fantasi.

 

Bogen koster 200 kr. og er meget fornemt trykt. En rigtig gavebog.

 

Se om bogen hos Forlagsgruppen Lohse http://lohse.dk/skagenrosen-og-andre-fortaellinger.html  tlf. 7593 4455


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk

Because He lives I can face tomorrow


 

 

Sangteksten
kan du se som
rulletekst på videoen

 

 

 

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002