FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens - BIBELLAND - Ord
7. Maj


Livstegn 

 

Sl.86,17: ”Giv mig et tegn på din godhed, Herre, så mine fjender med skam må erkende, at du hjælper og trøster mig.”

 

En af vores børn var med sin ægtefælle taget på en rejse. De lovede at ringe ved middagstid, men klokken blev både tolv og et og halvto, men et kvarter i to ringede telefonen og en glad stemme lød: ”Nu er vi ankommet”, og jeg glædede mig selvfølgelig over dette livstegn.

 

Vi forældre glæder os over ethvert livstegn fra vores børn. Billedet kan godt overføres til forholdet mellem Gud og os, for vi ønsker gerne livstegn fra vor himmelske far.

 

Citatet øverst på siden er fra ”tjenerens bøn” af David. En herlig bøn, som enhver kristen bør læse flere gange om året, for der er så meget godt at hente i den. David afslutter sin bøn med at bede om ”et tegn på Guds godhed”. David fik lov til at se Guds godhed på mange måder, men Guds hemmelighed i Jesus Kristus kunne han kun se profetisk. Vi andre får ved troen lov til, at se Jesus som et stærkt tegn fra Gud.

 

Som hebræerbrevets forfatter skriver: ”Mangfoldige gange og på mangfoldige måder har Gud i fortiden talt til fædrene gennem profeterne, men nu ved dagenes ende har han talt til os gennem sin søn, hvem han har indsat som arving til alle ting, ved hvem han også har skabt verden. Han er Guds herligheds glans og hans væsens udtrykte billede, og han bærer alt med sit mægtige ord.” Hebr.1-3. Se, det er Guds store livstegn: Jesus, født af en kvinde, korsfæstet, død og begravet, men på tredjedagen opstået fra de døde, og nu siddende ved sin fars højre hånd, hvor han ivrigt går i forbøn for os.

 

Ud over dette store tegn fra Gud, har vi også lov til i vores bøn at føje til: ”Herre, giv mig et tegn på din godhed midt i min hverdag og midt i det vingårdshjørne, som du betroede mig.”

 

Jeg kan ikke tælle dem alle,

de tegn på Guds godhed, jeg fik:

som dugdråber så jeg dem falde

i glimt for mit undrende blik.

Jeg kan ikke tælle dem alle,                 

de tegn på Guds godhed, jeg fik.

                             Lina Sandell

 


 
 
 
 


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002