FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
EGYPTEN - LOVSANG
FILIPPINERNE - BASTA'T IKAW
FILIPPINERNE - WALANG ....
INDIEN - IBADAT KARO
INDIEN - MERA YESU
INDIEN - YESHU TUJHE PYAR ...
LIBERIEN - AFRIKANSK GOSPEL
NIGERIA - WE OSE - GOSPEL
NORGE - DET SANNE LYS
NORGE - INGEN ER SOM DU
NORGE - NAVNET JESUS
NORGE - DU LØFTER MEG OPP
NORGE - GUD DIN SKJØNHET
NORGE - REN OG RETTFERDIG
NORGE - UENDELIG, ...
SVERIGE - BLOTT EN DAG
SVERIGE - DU OMSLUTER MIG
SVERIGE - HALLELUJA
SVERIGE - MIN JESUS LEVER
SVERIGE - MITT LIV OCH MIN LOVSANG
SVERIGE - STOR ER DIN TROFASTHED
SVERIGE - VÄLSIGNELSEN
JULESANGE
CLIPART
SØGESIDE
Gud åbner døre


 

Vi har modtaget en mail fra en af vore trofaste andagts læsere.

-   -   -

Kære venner.

 

Vores egyptiske svigersøn har sendt os nedennævnte.  Det er ganske enkelt fantastisk opmuntrende at se og "være med til" via YouTube videoen.

 

Det er utroligt, hvordan Guds Ånd i disse tider samler Guds Folk i Egypten, så de på trods af historiske store uoverensstemmelser mærker og erfarer en fantastisk enhed i deres kærlighed til og tjeneste for det egyptiske folk.

 

Herunder  hvad vores svigersøn har skrevet til os alle her i Danmark:

 

Vil gerne dele med dig, hvad der skete med de kristne i Egypten fredag den 11/11-2011.

Egypten er for nuværede ved en "krydsvej" og lederne af de kristne, koptiske ortodokse, katolikker og protestanter opfordrede til en aften i bøn fra 6 om aftenen til 6 om morgenen næste dag.

Til vores overraskelse deltog omkring 50.000 kristne og ikke mindst så deltog nogle muslimer også i dette bønne og lovprisningsmøde.

 

Kirken var fyldt til bristepunktet og man måtte benytte parkeringspladserne hos de 3 andre  kirker i Monastary området hvor man med storskærme og med højttalere således kunne betjene de tusinder der ikke var plads til i kirken.

 

Efter nogle timers bøn i Guds nærvær var det fantastisk hvordan mennesker angrede og gik til bekendelse for de fejltrin de har begået. Vi bad for muslimer og vi tilgav dem, der skadet os og dræbte kristne i de sidste mange måneder.

 

Folks ansigter ændrede sig totalt. I begyndelsen af møder var der masse frygt, men dette blev vendt til en total glæde og fred. Til vores overraskelse opdagede vi - midtvejs i lovsangsforløbet - det danske flag i midten af ​​de store folkemængder. Det var det eneste flag, der blev hejst ved siden af ​​den egyptiske flag.

 

NU håber jeg, at denne atmosfære af bøn og lovprisning kan blive overført til mine danske venner og til hele Denmark. Se herunder en helt fantastisk video fra denne 12 timers gudstjeneste.

 

Næste dag var folk meget trætte, men de ønskede ikke at stoppe. En del af bønnerne blev vist på TV, "Eljaserah"  og anden egyptisk kanal (- ud over sat7).

 

Mine muslimske venner var fantastiske. De blev rørt af nogle af tilgivelse bønnerne og spurgte mig, om der vil blive afholdt lignende gudstjenester igen, for så vil de med glæde tage med mig og deltage på mødet

 

Herunder finder du en af ​​de mange lovsange fra mødet. Sangen kalder på alle helte af tro i alle nationer til at rejse sig op og herliggøre navnet på vor Herre, hvor end man nu befinder sig i det land man er.

Giv Ære til vores almægtige Gud,


Må Gud velsignelse dig, der har læst dette nyhedsbrev

-   -   -

 

Herfra Dagens Ord må vi sige en stor tak for denne opmuntrende julehilsen fra Egypten. Er der andre af vore læsere der måtte have en julehilsen, der er egnet til at blive offentlig via vores hjemmeside, så vil vi blive meget glade for at modtage denne.

Modtag pr e-mail hver dag - gratis - Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt herStøt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679