FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
15. november

Klyng dig til Gud! Fald til ro! 

Matt. 14,29: Da sagde Jesus "kom"! og Peter trådte ud på bølgerne og kom til Jesus.

 

Sætningen er fra beretningen om "Vandringen på søen" og indeholder meget stof til eftertanke. Disciplene er taget i båden for at sejle over Genezareth Sø, men undervejs kommer de ud for et voldsomt uvejr - og midt i stormvejret kommer Jesus gående på vandet. Han møder dem med ordene: "Vær frimodig, det er mig, frygt ikke". Herlige ord, som vi alle kan tage til os i vores gyngende livsbåd.

 

Disciplen Peter bliver pludselig ivrig og vil også ud på bølgerne. Han drister sig til at sige: "Herre, hvis det er dig, så byd mig at komme ud til dig på bølgerne." Og da lyder Jesu fantastiske og myndige ord: "KOM"! og Peter træder ud over rælingen. På sin vandring bliver Peter pludselig bange og føler sig på gyngende grund. Et nødråb betyder dog et fast greb af Jesu stærke hånd.hvert et trosskridt.I dette hændelsesforløb er der megen visdom at hente. Vi kan også nogle gange føle en usikkerhed, når vi vover os ud på Guds løfter. Vi må jo slippe det sikre og overlade alt til Jesus. Men her kan beretningen med sit store trosindhold være os til hjælp.

 

Når vi lytter til ordet "Kom"! fra Jesus er vi ikke på gyngende grund, men på klippegrund. Jesus sagde jo engang: "Enhver der hører de ord, jeg har sagt og handler efter dem, han ligner en klog mand, som byggede sit hus på klippegrund." Matt.7,24.

 

Men vi må være overbevist om, at ordet "kom" stammer fra Jesus og ikke fra os selv. Og føler vi dybt i vort hjerte, at Jesus byder os at komme ud på bølgerne, ja, da må også vi som Peter gå ud over rælingen vel vidende, at Jesus er lige i nærheden og følger hvert et trosskridt.

 

Forleden fortalte en kvinde, at hun i sin nød havde slået op i sit medicinskab (det var hendes betegnelse for bogen "Dit husapotek") og bad Gud om et ord. Hun slog op og og der stod ordet "VEND TILBAGE, MIN SJÆL, TIL DIN RO,

FOR HERREN HAR GJORT VEL IMOD DIG! Salme 116,7. Hun fortalte videre, at ordet hjalp hende så meget, at hun faldt til ro og kunne sove natten igennem. "Siden har ordet forfulgt mig", sluttede hun. Hun faldt til ro, fordi hun i sin afmagt klyngede sig til et ord fra Gud.

 

Ordet kommer jo fra LYSETS RIGE og kan derfor også bringe LYS ind i et menneskesind. Som én sagde: "Troen giver et løft til sindet".

 

Bøn:

Herre, vi takker dig for de mange løfter, vi har fået, og at alle løfterne i dig har fået deres "ja" og "amen".

Herre lær os klart at skelne din vilje fra vor egen.

Tag du hånd om os, når vi vælger at gå på dine løfter.

                                       Amen.Foran tronen

med Torben S. Callesen. En live Lovsang Fra SommeroaseKærlig hilsen og Guds fred - www.dagens-ord-andagt.dkModtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"Støt gerne

Dagens Ord Andagt Internetmission

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

Reg. nr. 1551 kontonr. 478 348 2738
eller
MOBILE PAY telefon 3042 5207

   

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002