FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord - Andagt Hver Dag
Daglige andagter over det kristne ord fra Gud. Jesus siger, at vi skal drikke af livets kilde, af det levende vand. Søg Herren og Hans retfærdighed først, så skal alt andet gives i tilgift. Vi må søge Faderen i Jesu navn - for Hans løsning - og så vil han dække alle vores behov. Herren tilbyder opbyggelse og opmuntring til alle. Hold en andagt.


Herunder - er der mulighed for at klikke sig hen til alle årets måneder. Du vil finde at der er andagter, et Dagens Ord til alle årets dage. "På dagen" lader vi andagten fra sidste år udgå - og der bliver samtidigt tilført en ny.  I stor udstrækning oparbejder vi selv de grafiske elementer og fotografierne er taget af vores egne fotografer. Billeder og clipart fra Dagens Ord Andagt kan frit benyttes til private gøremål. For anvendelse til kommercielle formål bedes der taget kontakt til mail(at)dagens-ord-andagt.dk

 

Vi beder hele tiden Gud om at lede os - så der opstår andagter, der dækker de aktuelle behov. Du opfordres til at følge de daglige andagter - og se om ikke også du "føler dig ramt". Bed også meget gerne for os i redaktionen, at vi må være i den plan - den tjeneste - Gud har for os, at vi må kunne medvirke til at dække menneskers åndelige behov. Gud velsigne dig - og tak at du har læst "så langt så godt".Januar 2018: Vælg dato:
Dagens Ord Andagt udsendes hver dag året rundt. Den består af et bibelvers - og nogle tanker i relation til dette.

 

Har du lyst til at modtage "Dagens Ord Andagten" hver dag i din mail ? Der er ingen betingelser i denne forbindelse - og din e-mail adresse bliver kun benyttet til dette formål. Om ønsket kan du selvfølgelig blivet taget af listen med øjeblikkelig virkning. Der er et antal hundreder modtagere, familier, firmaer og enkelt personer - og vi glæder os hver gang der kommer nye tilmeldinger.

 

Tilmeld dig vores mailing-liste ved at klikke på linket "Andagt pr. e-mail" her - eller i menuen til venstre. Det er gratis og uforpligtende. Du kan afmelde igen med dags varsel.Ord som tales i rette tid


 

Ords. 25,11: “Guldæbler i sølvskåle er ord, som tales i rette tid.”

 

Et herligt udtryk, vi her har foran os. Det fortæller noget om Guds ords betydning, for det er jo det bedste, vi kan give videre. Ordet minder meget om Matt. 24, 45-46, hvor der står:

“Hvem er så en tro og klog tjener, som af sin herre er sat til at give hans folk deres kost i rette tid? Salig den tjener, som hans herre finder i færd med at gøre det, når han kommer.”

Det er Guds ord, vi skal have fat i, og profeten Ezekiel bruger et uforglemmeligt udtryk om det: “Slug bogrullen og tal!” Kap.3. “Så sagde han til mig: Menneskesøn, slug, hvad du har for dig, slug denne bogrulle og gå hen og tal til Israels hus”, ..... og opfordringen følges op flere gange. Det er magtpåliggende for profeten at gøre opmærksom på Guds ords grundlov:

Indtag det og giv det videre.”

Støt meget gerne

Dagens Ord Internetmission

 

Klik her og se websiden med forklaring.
Vision om
MISSION på INTERNETTET.
 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679

 MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002