FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
23. september


Tryllebundet


 

2. Tim. 4,10: ”Demas forlod mig af kærlighed til denne verden.”

 

Det er Paulus, der i sin fangecelle i Rom, trækker linierne op for sin ven Timoteus. Han nævner plusser og minusser hos mennesker, han har mødt på sin vej. Nogle har opmuntret ham, men andre har vendt ham ryggen. Demas var én af de sidste. Han forlod Paulus, fordi der var andet, han blev optaget af, nemlig denne verdens materialisme og glimmer. Han blev tryllebundet af denne verden og forlod Jesus-vejen.

 

Det er altid sjovt at se børn puste sæbebobler. Deres øjne står nærmest på stilke, når sæbeboblerne svæver i luften lige foran dem. De mindste børn skal gerne række armene ud for at fange en sæbeboble, og de morer sig, når sæbeboblen brister.

 

Ja, denne leg er ganske ufarlig, men legen kan godt være et billede på det, der sker i det virkelige liv, hvor mange bliver tryllebundet og indfanget af noget, som til sidst brister og ødelægger.

 

Det kan være alkohol, euforiserende stoffer, film, ja, det kan såmænd også være sport, man er totalt tryllebundet af, så man ikke får tid til fællesskab med den Herre og mester, man er døbt til at tilhøre.

 

Det kan være psykologer, som har fanget ens interesse og som fuldstændig kan tryllebunde én, så man bliver låst fast i et bestemt behandlingssystem, der bare koster store summer. Det kan være et karismatisk menneske, man bliver tryllebundet af og desværre også afhængig af.

 

Jo, muligheder for at blive tryllebundet er mange. Det er Djævelens største kunst at tryllebinde mennesker, så de til sidst er fanget i et net, de ikke kan slippe ud af.

 

Heldigvis er der en kraft, en frelser og en Gud, som kan løse ethvert menneske fra det, man er tryllebundet af. Gud i himlen kan sammen med Jesus og Helligånden sætte et menneske i frihed, så det både kan ses og mærkes.

 

O Helligånd, vor trøstermand, som os vil sandheden lære,

hjælp os at blive i nådens stand og leve vor Fader til ære!

Beskærm os fra Djævelens falske list,

og hjælp os at tro på Jesus Krist,

og blive salige, amen!

                                   4. vers af ”Aleneste Gud i Himmerig”


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkStronger

af og med Mandisa


 

 

 


 

 
   

September 2018. Vælg dato:

 
 
 
 
 Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. 2012 kalenderen og de 7 bibelvers til pungen eller lommen.
MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002