FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord - Andagter
    Juli Måned

En andagt til hver dag i juli måned.Juli 2021. Vælg dato:

 
 
 
 


Den fulde rustning

Lovsang om at tage hele Guds rustning på - og forsvare sig, stå fast og beholde Jesu sejr. Kærlighedens magt er den sikre vinder. 

Bemærk herunder

Månedens Andagt

Nej, hvor skønt

 

Es.58,11: Herren skal altid lede dig, mætte din sjæl, hvor der er goldt, og give dig nye kræfter; du bliver som en vandrig have, som rindende væld, hvor vandet aldrig svigter.

 

"Nej, hvor skønt!" Sådan udbrød en kvinde, da hun over telefonen havde fået ordet fra Es.58,11. Man kunne tydeligt fornemme, at hun havde brug for det ord, og som en bi, der suger nektar til sig, sugede hun ordet til sig. Det er også et hamrende godt ord. Jeg bruger udtrykket: Det er en god firtrins-raket.

 

Det første trin. Han skal altid lede dig. Åh, hvor vi trænger til at høre det, at den almægtige Gud, ikke nogle gange, men altid skal lede os. Holder vi fast i ham, da vil han også holde fast i os. Så har vi lov til at regne med hans ledelse og hjælp også i dag.

 

Det andet trin. Han vil mætte din sjæl, hvor der er goldt. Så selv om vi kan føle, at vi står midt i en ørken, så vil Gud trøste og lindre. Der fortælles om en kristen, der i ca. 20 år måtte i fængsel for sin tros skyld, efter sin løsladelse blev spurgt om, hvordan han havde haft det. "Det har været hvedebrødsdage sammen med Jesus." En anden kvinde trodsede vind og vejr og mødte op til et møde. Hun indså, at hun var helt alene. Nysgerrigt spurgte én bagefter, om det ikke havde været trist. "Nej," lød svaret, "for hun havde været sammen med Gud, Jesus og Helligånden". Og det betød nogle gode timer i godt selskab.

 

Det tredie trin. Han vil give dig nye kræfter. Jamen, det er jo det, vi alle sammen trænger så hårdt til, når vi føler os stresset. I en anden oversættelse står der: Han vil bevare jeres helbred.

 

Det fjerde trin. Han vil gøre dig til en vandrig have, hvor vandet aldrig svigter. Gud vil stadig fra sin himmel sende strømme af nåde ned til os. Og nøjes i blot med at være tomme kar, så er der jo ingen grænser for, hvad han kan fylde os med.

 

Bøn:

Herre Jesus, vi siger dig tak for dette store løfte. Må mange, som er kørt træt og kørt fast i livet, få ny inspiration gennem det. Tak, at du vil lede os, mætte os, give os nye kræfter og gøre os til et strømmende kildevæld. Herre, så lad os være rensede kanaler, hvor din nådes rigdom kan strømme igennem til andre. Amen