FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
CLIPART
SØGESIDEDagens Ord Andagt
5. november

Valget er dit


 

5. Mosebog kap. 30 vers 19-20:

I dag kalder jeg himlen og jorden til vidne på, at jeg har givet jer valget mellem livet og døden, mellem velsignelsen og forbandelsen. Vælg nu livet, så I og jeres børn får et godt liv. Elsk Herren, jeres Gud, adlyd ham og hold jer til ham, så I kan få lov at leve og blive boende.

 

Så er det amerikanske præsidentvalg 2020 - ved at være afklaret. Om det er den rigtige præsident, der bliver valgt, kan man være enig - eller uenig i. Der var dog én ting - som forhåbentligt vinder - og det er demokratiet.

 

Alle må vi vælge. For knap 2.000 år siden stod en landshøvding mellem to valgmuligheder. Personligt måtte han vælge, men samtidig stillede han en skare mennesker - over for det samme valg.

 

Menneskeskaren kunne vælge Jesus, den retfærdige og rene - eller også Barabbas, banditten og røveren. Enkelte valgte Jesus, men råbet fra flertallet om, at løslade Barabbas - overdøvede alt og alle.

 

Barabbas blev valgt, fordi den dæmoniske påvirkning af menneskene - var stor. Jesus blev vraget af flertallet, han blev vraget af flokmentaliteten.

 

Det valg, som landshøvdingen var vidne til, sker stadigvæk, Hver dag skal vi mennesker vælge side. Enten vælger vi løgnen og gudløsheden - eller også vælger vi Jesus, der er sandheden, livet og vejen.

 

Nogle vælger - ikke at vælge, men på det åndelige plan - kan man ikke være ”sofavælger”. Intet valg - er også et valg. Jesus siger, Lukas kap. 11 vers 23:

 

De, der ikke er med mig, er imod mig, og de, der ikke arbejder sammen med mig, modarbejder mig.

 

Hver dag er for os alle - en valgdag. Man vælger - om man vil prioritere tid til Gud – f.eks. lukke op for gudstjenesten i radioen, læse i bibelen, læse eller lytte til en andagt, bede en bøn - … eller lade være.

 

Herfra er det bønnen, at du der læser dette - må vælge, at gå den vej, som Jesus har beredt for dig.

 

Gud har en plan for dit liv - en herlig fremtid - også til dig, men han presser sig ikke på. Valget er dit.

 Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"Støt gerne

Dagens Ord Andagt Internetmission

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

Reg. nr. 1551 kontonr. 478 348 2738
eller
MOBILE PAY telefon 3042 5207