FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens - BIBELLAND - Ord
20. Maj

Et " alt for intet " program


 

Rom. 8,31: ”Er Gud for os, hvem kan da være imod os?”

 

Et virkeligt godt ord at klynge sig til. Her står det, vi hver især har brug for i hverdagens strid. Gud er for os.

 

Husk at Jesus gav afkald på den himmelske herlighed, og det var for os, han gav afkald på magten. Jesus ville, at kærlighedens magt skulle sejre. Selv om han blev uretfærdigt behandlet, ydmyget, pint, plaget og korsfæstet, så blev han ved med at elske - og dette med en kærlighed der varer til evig tid.

 

I alt, hvad Jesus gjorde og blev udsat for, tænkte han på os - og valgte os. Han ville i øjenhøjde med os, og det kom han. Det er derfor vi i dag, kan få etableret det varme fællesskab med ham, overalt hvor vi færdes. Jesus står solidarisk med den allerringeste. Det var jo tolderne og synderne, der holdt sig nær til ham. Det var ikke magtens mænd, for de hadede hans ”Alt for intet” - program. De kendte kun programmet ”Noget for noget”.

 

Og så er det Paulus i Romerbrevet skærer det ud i pap. Kan I så se, at Gud er for os, og når han er det, så er der ingen magt, som kan overvinde os eller spærre os vejen.Lad os minde hinanden om hvordan Gud kan fjerne forhindringer. Hebr. 11,30: "Ved tro faldt Jerikos mure, da israelitterne i syv dage havde gået omkring dem." 

Beretningen er mættet med spænding. Først vandrer et helt folk omkring kraftige bymure i seks dage. På den syvende dag vandrer de syv gange omkring og på den sidste tur råber de højt, mens de blæser i trompeterne. Og så skete det. Det mest usandsynlige. Murene faldt, og israelitterne kunne gå lige ind i byen og indtage den.

 

I Det nye Testamente er hele denne spændende beretning kogt ned til et enkelt vers, og det vigtigste budskab er, at det var ved tro, det skete. Vi kan bruge dette vers i dag i vort trosliv. For det var alene ved tro, at murene faldt. Det var ikke ved kloge overvejelser, ved brainstorm, ved rundbordssamtaler eller ved beregninger. Nej, det var alene ud fra den besked, Josua havde fået fra Gud. Sådan ville Gud det - og sådan blev det.

 

Søren Kirkegård har et sted skrevet: ”Den, der ikke har sluppet sandsynligheden, har aldrig for alvor indladt sig med Gud.” Herren lægger ikke noget ned i vore hjerter, som han ikke kan gennemføre. Når Gud har lagt en nød ned i vort hjerte for en bestemt sag, så skal vi forfølge visionen - og Gud vil se til, at den bliver til virkelighed.

 

Josua kunne ikke bruge sandsynligheden ud fra et rent menneskeligt aspekt, for sandsynligheden for at murene ville falde ved lidt trompetstød - og lidt råben, var lig nul. MEN når Gud havde sagt det, så var sandsynligheden, for, at det kunne ske, en realistisk mulighed. Det er ikke altid, vi oplever det sådan, men vi har lov til ud fra Guds ord, at regne med det.

 

Lad Dagens Ord være et opmuntrende skub til dig som læser. Gå i gang med dit trosprojekt - og stol på, at Gud vil lade det lykkes! Det var ved tro, at Jeriko murene faldt. I dagene der kommer, kan også du opleve, at noget vil falde ved tro. Lad dig ikke stoppe af f.eks. kritik, skepsis eller diverse andre forhindringer.

 

Tro, når det sortner omkring dig,

solen er gemt bag sky;

blot nogle timer – og siden

stråler en morgen ny.

 


 
 
 
 


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002