FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
8. december


På vej mod åbne døre


 

Johs. 3,8: ”SE, jeg har stillet dig foran en åben dør, som ingen kan lukke.!”

 

En dag besøgte jeg et hjem, hvor familiens yngste familiemedlem på 10 måneder kravlede rundt over alt. Så snart der var en åben dør, måtte vi skyndsomst hen for at lukke den. Og som et familiemedlem sagde, så var barnet ”altid på vej mod åbne døre”.

 

Heldigvis sørgede vi for at lukke samtlige døre for barnet, fordi det kunne komme galt af sted. Det kravlende barn kunne ikke overskue sine handlinger.

 

Jeg syntes bemærkningen med ”altid på vej mod de åbne døre” var tankevækkende. For Jesu skyld er vi også ved troen - altid på vej mod de åbne døre.

 

Bibelverset herover - er et hyppigt anvendt opmuntringsord, og det er jo forståeligt nok. Nogle gange kan man føle, at man står bag lukkede døre, men da er det afgørende, at vi holder os Johs. 3,8 for øje og tager det frem i lønkammeret overfor Gud.

 

Vi har lov til at minde Gud om hans egne løfter, som der står i Es. 62,6: ”I, som minder Herren, und jer ej ro, og lad ham ikke i ro, før han får bygget Jerusalem.”

 

Med Jesu komme til vor jord blev Gudsriget konkret og nærværende. Jesus var selv den åbne dør for ethvert menneske. Han åbnede alle døre ind til Guds rige og sagde ved sit livs afslutning, at alt var fuldbragt.

 

Jesus har banet en frelsens vej og åbnet en frelsens port. - Nu kunne alle passere det forhæng, som adskilte Gud fra menneskeslægten. Jesus fjernede ved sin forsoningsdød alle hindringer ind til Guds hjerte.

 

Jesus kan samtidig sprænge alle lukkede døre. Efter sin opstandelse gik han gennem lukkede døre for at bringe fred til sine forskræmte disciple. Disciplen Thomas, den store skeptiker, fik et tegn og fremsagde de befriende ord: ”Min Herre og Min Gud.”

 

Jeg husker, at jeg til en medkristen fik sagt, at når Gud lukker en dør, så åbner han et vindue. ”Nej,” kom det resolut fra manden, og han svarede ”Gud lukker en dør men åbner en ladeport”. Og manden har jo ret. 

 

Gud ønsker virkelig at vi ved troen går ind ad alle hans ladeporte, for der findes hans lagre, som aldrig slipper op. Der er nok af tilgivelse, kærlighed, tro, håb og rigdomme til enhver, der længes.

 

Han skal åbne perleporten,

så at jeg kan komme ind,

thi ved blodet har han frelst mig,

og bevaret mig som sin. 

 

 


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkGod Andagts Jul
Dagens Jule Worship - klik her
Angels We Have Heard On High

Med Third Day.

 

 
   

Dagens Jule Worship - klik her 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 


Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002