FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
7. august


Guds løfter giver frimodighed


 

Sal.119.105: ”Dit ord er en lygte for min fod og lys på min sti.”

 

Ovennævnte bibelvers er nok et af de mest citerede ord, når det gælder brugen af Guds ord. David bruger her et billede, som de fleste kan forholde sig til. Vi ved jo godt, hvor ubehageligt et mørkt rum kan være, men bliver lyset tændt, ja, så forsvinder mørket. Guds ord er som et lys, der kan fjerne ethvert mørke.

 

Lysets hastighed er 360.000 km i sek., og spørgsmålet er så, hvor hurtigt bevæger mørket sig, fordi mørket er altid lige bag ved lyset. Mørkets hastighed er derfor det samme som lysets hastighed. Vi kan af og til opleve, at mørket overvælder os. Den eneste måde at fjerne mørket på, er at tænde lyset.

 

Jesus er verdens lys, så når vi kalder på Jesus, så er det som at kalde på lyset, fordi Jesus er verdens lys - og derpå forsvinder mørket. Vi har ikke en chance imod mørket uden om Jesus.

 

Hver sjette time døgnet rundt og året rundt er der en dansker, som forsøger selvmord. Vi ved at det lykkes/mislykkes for en tiendedel af dem, blandt andet fordi de ikke kender Jesus. Der står i Guds ord, at enhver, der påkalder Jesu navn skal frelses. Jo, så let er det at blive frelst. Det er derfor vigtigt at påkalde Jesu navn, bede i Jesu navn. Ja, blot i at sige Jesu navn ligger der en forløsning, et lys, som kan fjerne mørket.

 

I stedet for at begå handlinger i ødelæggelsens navn, i mørkets navn, i destruktionens navn, bør man dreje situationen og råbe sin nød ud til Jesus. Ja, dreje en ulykkelig situation, så lyset vinder over mørket, og Jesus sejrer.

 

Guds ord er et vigtigt værktøj til at få mørket og negative tanker ud af sit sind.

 

På min opslagstavle har jeg en seddel, hvorpå jeg engang har skrevet 4 dejlige løfter. Løfter, som tænder lys og giver ny frimodighed.

 

1. Mika 2,13: ”En vejbryder går foran dem; de bryder gennem porten og går ud. Deres konge går foran dem, Herren går i spidsen for dem.”

2. Johs. Åb.3,8: ”Se, jeg har stillet dig foran en åben dør, som ingen kan lukke.”

3. Mark.1,2: ”Se, jeg sender min engel foran dig, han skal bane din vej”

4. 2. Mos. 23,30: ”Se, jeg sender en engel foran dig for at vogte dig undervejs og føre dig til det sted, jeg har beredt.”

 

Ja, 4 fantastiske løfter, som vi må fylde vort sind med og så regne med, fordi de er troværdige og kan tænde lys i mørke. Gud ønsker jo ikke at overlade os til tilfældighedernes spil. Han ønsker at planlægge og gribe ind i vore liv.

 

Lad det være vor store trøst i dag, og hele næste uge og hele næste måned osv. osv.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkModtag pr e-mail hver dag - gratis - Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her


God's Will

Med og af Martina McBride


 

 

 


 

 
   

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002