FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
7. januar


Spring kun ud


 

1. Johs. 5,4: Alt det, som er født af Gud, sejrer over verden; og dette er den sejr, som har sejret over verden: VOR TRO

 

Vi har her et meget stærkt bibelord, som indeholder præcis det, vi trænger til at høre i enhver tænkelig situation. Ordet fortæller os, at alt det, som er født af Gud, sejrer over verden. Så betyder det ikke så meget, at vi må vente på endnu ikke indfriede løfter, for opfyldelsen sker en dag, fordi troen sejrer over verden. Fjenden kan forhale en opfyldelse, men aldrig forhindre den.

 

Vi har et godt eksempel med Moses, der havde fået en klar besked om at drage af sted med det jødiske folk. Ud i ørkenen for at tilbede Gud, men Farao modsatte sig den ene gang efter den anden. Han ville forhindre Guds planer, men til sidst måtte han bide i (sø)græsset sammen med sine krigere. Han vidste nemlig ikke, at alt det, som er født af Gud, sejrer over verden.

 

Et Guds løfte, som er plantet i et menneskehjerte, vil altid sejre, fordi det er født af Gud. Så væbn dig med tålmodighed, når Guds svar lader vente på sig.

 

Et andet godt eksempel på Guds aldrig svigtende svar finder vi i Abrahams liv. Han fik et klart løfte om, at drage ud fra sin slægt og bosætte sig i et andet land. Og han fik et klart løfte om, at hans slægt skulle velsignes. Men det sidste trak godt nok ud. Abraham nåede at blive hundrede år, før han fik set Guds opfyldelse med sine egne øjne: Isak, opfyldelsens søn, blev født.

 

Alt det, som er plantet i menneskehjerter af Gud, vil til sidst sejre over verden. Så kan fjenden stille nok så mange mure op., men til sidst vil de vælte som dominobrikker.

 

Faraos ti mure væltede (de ti plager) - og vi vil også med Guds hjælp vælte de mure, som fjenden stiller op foran os, for ”med Guds hjælp søndrer jeg mure og med Guds hjælp springer jeg over volde.” Sal. 18,30.

 

Det er ikke specielt morsomt, når en mur dukker op lige foran ”den åbne dør”, men da må vi være ”glade i håbet, tålmodige i trængselen og udholdende i bønnen” som der står i Rom. 12,12 og være overbevist om, at Gud aldrig kommer for sent.

 

Jeg har af og til tænkt mig ind i Moses' situation. Han kunne godt efter den femte eller sjette hovmodige bemærkning fra Farao have tænkt: Det ser ikke ud til, at jeg kommer ud i ørkenen for at tilbede Gud. Det er nok ikke det, Gud mente, så jeg må hellere affinde mig med at blive i Egypten. Men nej, det var meningen (Moses havde ikke hørt forkert), at de skulle ud i ørkenen, Gud tillod blot Farao at stille sig hindrende i vejen for et stykke tid, men til sidst var sejren i hus.

 

Vær trøstig mit hjerte, bedrøv dig ej mer,

tænk, at dig til bedste dog alle ting sker!

Vil Gud det forordne,

lad lyne og tordne,

så kommer dog solen omsider igen,

kun derfor frimodig, og sorgen kast hen.

                                                  DDS nr. 648, 1. vers.Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002