FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
CLIPART
SØGESIDEDagens Ord Andagt
6. november

Glæde i håbet


 

Hebræerne kap. 11 vers 1:

Tro er grundlaget for vores håb, en overbevisning om ting, der ikke kan ses.

”Håbet er lysegrønt” kan nogen mennesker - finde på, at sige, når de ligesom vil latterliggøre os, som tror fast - på det håb, som Gud ved troen - har givet os. Dette skal imidlertid ikke afholde os fra, at værdsætte - og være glade – for det håb, som vi har fået inden for rækkevidde - på grund af Jesu forsoningsværk.

Det evige livs håb, har sin oprindelse i Guds frelsesplan. Det er fast forankret hos Gud. Han har fra tidernes morgen planlagt en frelse, som er så omfattende og grænseoverskridende, at det overgår enhver beskrivelse.

Engang vil vi opnå hele Guds fylde, når vi hjemme Himmelen - får lov til, at lovprise lammet. Heldigvis får vi lov til - her på jorden - ved hjælp af troen, glimtvis, at se ind i Guds fylde. Troen, håbet og kærligheden - gør Jesus til en virkelighed - i vore hjerter. Med troens blik - fatter vi herlighedens håb – både i denne verden - og i den næste.

For fanger under 2. verdenskrig, var det håbet om en udfrielse - og om, at kunne vende hjem til familie og venner, der gav dem ekstra resurser – til, at bevare livet. Dem der manglede tro og håb, opgav - og nåede aldrig, at opleve krigens ophør og friheden.

Lad os holde fast i det håb, som Gud skænker os ved troen i vore hjerter - og lad så bare andre - drillende sige, at ”håbet er lysegrønt”. Vi ved så sandelig bedre. Vi ved, ud fra bibelens opbyggende ordlyd, Guds løfter, at vort vigtigste redskab her i livet, er troen. Håbet står urokkeligt fast - for den, der har tro. Romerne kap. 12. vers 12:

Glæd jer i det håb, I har fået. Hold ud, når I møder modstand. Bliv ved med at bede.

Som afslutning på denne andagt, skal der herfra, til dig kære læser, lyde samme bøn, som den Paulus bad - og nedskrev i et brev til Efeserne, Efeserne kap. 3 vers 14-19:

Når jeg tænker på storheden og visdommen i Guds frelsesplan, må jeg bøje mine knæ for Faderen i taknemmelighed og lovprisning. Han er et forbillede for ethvert faderforhold i Himlen og på jorden.

Jeg beder om, at Gud ved sin Helligånd og i kraft af sin mægtige herlighed vil give jer stor indre styrke, og om at jeres tro på Kristus må være af en sådan art, at han kan have fast bopæl i jeres hjerter.

Jeg beder også om, at I må blive fast forankret i hans kærlighed, så I sammen med alle de andre kristne kan forstå, hvor stor og dyb den er på alle leder og kanter.

Jeg beder om, at I virkelig må kunne forstå Kristi kærlighed, der overgår menneskelig fatteevne, så I fuldt ud kan opleve alt det, Gud har til jer.Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"


Kærlig hilsen og Guds fred
www.dagens-ord-andagt.dk


If I can dream

Elvis Presley og Celine Dion - har her - ved hjælp af moderne computer teknik - en fantastisk duet - med en Elvis sang, der i den grad på daværende, blev et stort hit, fordi den handler om det håb, vi som kristne - kan have for fremtiden.Støt gerne

Dagens Ord Andagt Internetmission

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

Reg. nr. 1551 kontonr. 478 348 2738
eller
MOBILE PAY telefon 3042 5207