FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
3. april


Tilgivelsens nødvendighed


 

Ef. 4,32: Vær venlige og barmhjertige over for hinanden. Tilgiv hinanden, ligesom Gud tilgav jer på grund af Kristus. ”

 

Bibelens forfattere understreger igen og igen tilgivelsens nødvendighed. Især Jesus sætter fokus på det vigtige emne:

Herre, hvor mange gange skal jeg tilgive en, der forsynder sig imod mig?« spurgte Peter. »Er syv gange nok? »Nej,« svarede Jesus, »lad det være 77 gange! (Matt. kap. 18, vers 21 og 22 ).... og bemærk så Jesu afslutningskommentar i forbindelse med lignelsen om den gældbundne tjener "Sådan vil min himmelske Far også gøre med jer, hvis I ikke tilgiver hinanden af hele jeres hjerte"! Læs alle versene om tilgivelse i Mattæus kapitel 18 i bibelen på hverdagsdansk.

 

Gud har på en fantastisk måde sørget for, at en forsoning kan finde sted for ethvert menneske. Han har forligt verden med sig selv ved Jesu korsdød på Golgata. Ved Jesu blod er der tilgivelse for al synd, for han tog vore overtrædelser og naglede dem til korset. Det betyder frihed for enhver, som tror. Med denne taknemmelighedsgæld i hjertet må vi være parat til at tilgive den, som har trådt os over tæerne eller gjort noget, der er værre.

 

En dag så jeg i en TV-udsendelse dette omsat i praksis. Det var et TV-program med Oprah. Vi blev bekendt med en pige, som var blevet fuldstændig vansiret i hoved og krop ved en færdselsulykke. Hun var blevet påkørt af en spritbilist.

 

Forud for ulykken var hun en af de mest attraktive piger på universitetet i Austin, Texas. 2 af medpassagererne i hendes bil blev dræbt, to andre kom alvorligt til skade, og selv blev Jacqueline Saburido alvorligt forbrændt. 60 % af kroppen blev forbrændt, hænderne blev omtrent svedet væk, og ansigtet blev fuldstændig vansiret. Før TV-udsendelsen havde hun været igennem over 40 operationer og efterfølgende var der måske endnu flere i vente. Hele hendes liv syntes ødelagt.

 

I udsendelsen skulle spritbilistens mor for første gang møde Jacgueline. Moderen prøvede at gøre rede for alle sine følelser, men brød sammen ved synet af Jacqueline, som imidlertid impulsivt omfavnede hende.

 

Moderen fortalte, at hun lige siden ulykken havde bedt for Jacqueline og hendes far, at de måtte kunne klare alle trængslerne. Jacqueline havde tilgivet spritbilisten. I udsendelsen sagde hun:

 

Tilgivelse er vigtig for sjælen, for min egen sjæl, så jeg kan finde ro.”

 

Åh, jo, tilgivelsen rækker langt, fordi tilgivelsens mester har vist os vejen.

 

”Om jeg har såret nogens sjæl i dag,

om jeg har vildført nogen, som var svag,

og valgt min vej kun efter mit behag,

tilgiv mig Gud.”  

                              Ch. H. Gabriel


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkForgiveness

af og med Matthew West. Bemærk "historien bag sangen" en rigtig god redaktionel video. Derefter om "Into the Light" projektet


 

 

 


 

 
   

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002