FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
28. juni

Jesu gode råd


 

Matt. 6,6: ”Men når du beder, så gå ind i dit kammer og luk din dør og bed til din Far, som er i det skjulte, og din Far, som ser i det skjulte, skal betale dig.”

 

Jesus har ikke sagt denne hilsen som en henkastet bemærkning, nej, den er sagt under guddommeligt ansvar og som en helt speciel hilsen til bedende mennesker.

 

Jeg hørte verset i forbindelse med en morgenandagt fra domkirken i København, og sætningen fik virkelig personlig adresse. Jeg greb sætningen i tro og fandt, at den var hvile for trætte tanker. Jesu hilsen er jo en stærk påmindelse om, at ingen bøn forsvinder ud i den blå luft, nej, Himlens Gud, vor far, opfanger hvert et suk og hver en bøn.

 

I Tyskland går der en god vandrehistorie blandt kirkefolk. En håndværker skulle udføre sit arbejde højt oppe i en kirke og gjorde sig meget umage, så alt blev så godt som muligt. Da han kom ned fra taget, mødte han en mand, der spurgte: ”Hvorfor gøre sig så megen umage med noget, som ingen kan se?” Håndværkeren svarede hurtigt: ”Ham, der skal se, kan se!” Et godt svar, som lukkede diskussionen.

 

Jo, den almægtige ser alt, også det, der bliver bedt og grædt i det skjulte i lønkammeret.

 

Så vi har lov til, på grund af Jesu sande ord, at gå ind i vores lønkammer og råbe vor nød ud, vel vidende at den bliver opfanget af en kærlig far, der ønsker at gøre det bedste for os.

Ja, hvilket løfte, Jesus giver os: ”Han skal betale dig”. Med andre ord, så vil vor himmelske far på et eller andet tidspunkt lade høre fra sig. Han kender vor dagsorden, og det bør være os nok, så vi finder hvile for vore sjæle.

 

En prædikant blev engang spurgt, hvori hemmeligheden for hans arbejde bestod. Han svarede: Der er tre ting. For det første er det bøn. For det andet er det bøn og for det tredje er det bøn. Et godt svar at give, for bøn er forudsætning for alt, og var det ikke John Wesley, der sagde: Gud arbejder kun igennem bøn. Så gælder det blot om at komme i gang og gå ind i lønkammeret.

 

Og når man nu går ind i lønkammeret, så kan man godt tage Paulus´ ord fra Rom.12,12 med ind og lade dem være fællesnævner for det alt sammen: ”Vær glade i håbet, tålmodig i trængslen og udholdende i bønnen.” – Så husk Matt.6,6 og Rom. 12,12!

 

Hvilken ven vi har i Jesus!

Sukket hører han i løn.

O, hvor dejligt, vi må bære

alting frem for ham i bøn!

O, hvad fred vi tit forspildte,

selvskabt sorg for Adams køn!

Alt, fordi vi ikke bærer

alting fem for Gud i bøn.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkNow that I'm with You

fra Impact Church i Roskilde


  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002