FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
25. september


Gud gør det igen og igen


 

Mikas bog 7,19: ”Han vil atter forbarme sig over os”

 

Kort og godt fortæller profeten Mika os, at Gud vil forbarme sig over os, som han har gjort det før. Det er da et befriende budskab, at Gud ikke nøjes med at forbarme sig over os én gang om året, men ønsker at gøre det igen og igen og igen.

 

Kunsten er at have tillid til vor himmelske far, og så blot komme med vore ønsker og begæringer, men vi må lægge tyngden over på Gud, for selv kan vi blive ”helt kvæstet”, hvis vi skal bære rundt på alle vore visioner og ønsker. Nej, alt skal hurtigst lægges i Guds hænder, der ligger det i øvrigt også bedst.

 

Jeg har læst en lille artikel om Moder Teresa og blev grundig belært om kristendommens inderste kerne. Hendes motto var: ”Det er Guds anliggende – ikke mit”. Det kunne ellers være nok at være bekymret over for hende, når hun gik rundt i Culcuttas gader og så døende og syge ligge på fortovet og nyfødte lagt hen på en bagtrappe, fordi en mor ikke havde råd til at give det mad.

 

Ved at lægge det hele over på Gud løste problemerne sig lidt efter lidt for Moder Teresa. Midlerne strømmede ind, og hun fik bygget huse for døende og syge og nyfødte. I kærlighedens navn sørgede hun for syge, sultende og hjemløse, at de fik en værdig tilværelse.

 

En dag havde jeg en god ven i telefonen. Han fortalte begejstret om Guds gentagne undere midt i hverdagen. Hans svigermor skulle sælge sit hus, og hun tvivlede meget på, om det var muligt, men min ven foreslog, at de sammen skulle bede om, at det måtte blive solgt hurtigt. Der blev bedt en søndag aften, og allerede onsdag var der en køber og salgspapirerne blev skrevet under.

 

Senere skulle hans egen far have solgt sit hus, og han mente også, det ville være lidt af en svær opgave. Men igen brugte de bønnens mulighed, og underet gentog sig. Tre dage senere var papirerne skrevet under. Jo, det går an at lade det hele blive Guds anliggende, så formår Han at trække i titusinde tråde.

 

Om det sidste unders forløb fortæller min ven:

 

De sang først en sang om, at Gud kunne gøre det igen og igen. Derefter samledes de i bøn og lagde hele problemet frem for Gud. Forældrene rejste derefter hjem, fuldt forvisset om, at alle ting var mulige for Gud.

 

Den næste dag gik faderen en tur i den stedlige Brugs, hvor han mødte en ukendt mand, der henvendte sig til ham. Manden spurgte faderen, om det ikke var ham, der i sin tid havde købt den og den ejendom på den og den adresse. Dertil svarede faderen ”ja”.

 

Den ukendte mand fortalte, at det hus ville han gerne have haft, da det i sin tid blev købt. Han fik det overraskende svar, at han nu kunne købe det. Samme eftermiddag så den fremmede huset, man blev enige om prisen, og huset var solgt tre dage senere ligesom svigermoderens hus.

 

Eksemplerne viser, at Gud godt kan skænke os alt.. Det er jo også det, Paulus siger i Rom.8,32: ”Han, som jo ikke sparede sin egen Søn, men gav ham hen for os alle, hvor skulle han kunne andet end SKÆNKE OS ALT MED HAM”. Gud vil atter forbarme sig over os.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkNeed You Now (How Many Times)

med Plumb


 

 

 


 

 
   

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002