FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
23. oktoberEFTERÅRSSALG

Bemærk om efterårssalget og Bestillingsformular findes nederst på denne webside.
Guds ord som våben


 

Hebr. 4,12: ”For Guds ord er levende og virkende og skarpere end noget tveægget sværd og trænger så dybt ind, at det sønderdeler sjæl og ånd, marv og ben og er dommer over hjertets tanker og meninger.”

 

Dette herlige bibelvers må vi bøje os for, fordi det siger lige præcis det, som vi alle trænger til at høre i enhver tænkelig situation i vore liv. Guds ord har en herlig treklang.

 

1) Det er for det første levende. Hvem husker ikke de øjeblikke, hvor Guds ord satte dybe spor i et sind, fordi det talte til de dybeste lag i hjerteregionen? Det var levende som den afsender, det kom fra. Det åndede på det det fugtige øje, så der kom ny glans i det. Jo, for livet fra Gud afspejlede sig i blikket. Øjnene strålede af Guds kærligheds glød.

 

2) Guds ord er virkende. Det gav viljen fasthed og satte fokus på alt det, som Gud i sin nåde har skænket os i Jesus Kristus. Vi forstod pludselig, at alle er ét i Kristus på en sådan måde, at vi sammen MED ALLE DE HELLIGE får styrke til at forstå hvor stor bredden og længden og højden og dybden er af Kristi kærlighed og derigennem fyldes af hele Guds fylde.

 

3) Og så er Guds ord skarpt som et tveægget sværd. Det trænger dybt ind i tankeverdenen, hvor bekymringer og frygt bliver erstattet af en dyb fred og en dyb hvile, fordi Guds ords indhold bærer tilliden og trygheden i sig.

 

”Tro mig helt og fuldt”, siger ordet. ”Frygt intet og håb alt” er dens kendte varemærke. Guds ord har som dens kilde guddommelig kraft til at forvandle vanskeligheder til velsignelser, fordi den fylder hjerte og sind med den største tålmodighed, der igen afspejler en stor forventning om ikke at blive gjort til skamme. For ordet er jo sagt af ham, der er sandheden og fra hvis mund, der udgår et skarpt sværd.

 

Det skarpe sværd sætter tingene på plads, så man sammen med salmisten (sal.94,19) kan sige: ”Når urolige tanker tog til i mit indre, så gjorde din trøst mig glad. Guds ord blev den store fællesnævner.

 

For nogle år siden hørte jeg en øverstbefalende dansk militærmand udtaler sig om situation i Afghanistan. Han var fortvivlet over alle de civile tab i forbindelse med et angreb. Han efterlyste præcise våben og brugte udtrykket ”kirurgiske våbensystemer”. Sådanne våben ville være langt bedre i stedet for at tilkalde et fly, som kastede en bombe på 500 pund og anrettede stor skade på civilbefolkningen.

 

Det fik mig til at tænke på den åndelige kamp, hvor Guds ord er et sådant kirurgisk våben. Som en kirurg kan følge sit mål kan Guds ord trænge så dybt ind, så det lige netop er i stand til at fjerne angst og frygt-cellerne.

 

Gud står bag sit ord og lyser ind over det med sin Helligånd, så ordet bliver igangsættende for Guds store planer. Det må vi sige tak for.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Efterårssalg - De syv korsord


27 sider. Hæftet bog.
Bestillingsformular findes nederst på denne webside.

 

Refleksioner og vidnesbyrd over Jesu syv korsord, som er:

 

1) Fader, tilgiv dem, for de ved ikke, hvad de gør.

2) Kvinde! Se, det er din søn - se, det er din mor.

3) I dag skal du være med mig i Paradiset.

4) Min Gud, min Gud, hvorfor har du forladt mig.

5) Jeg tørster.

6) Det er fuldbragt.

7) Fader, i dine hænder overgiver jeg min ånd.

 

Benyt dig af det gode tilbud og bring dermed hæftets budskab videre i din omgangskreds - f.eks. i din menighed, bedekreds eller bibelkreds.

 

Det er korsets budskab du dermed bærer videre.

 

Det budskabet, som vi alle er så afhængige af, og som alene kan bringe sejr i vore liv og i verden,

 

Anmeldelse fra en læser:

”Det er simpelthen noget af det bedste, jeg nogensinde har læst. Det er i den grad indblæst af Helligånden. Det er jo ved korset, det hele sker, og det hele udspringer. Det er aktuelt stof. Som menighed og enkeltpersoner trænger vi til at høre det. Vi har i alt for lang tid givet hinanden dårlig omtale og dermed ødelagt hinanden. Må Gud tale til os, så vi må bøje os ved korsets fod og gøre det i hast, inden Herren kommer. Lad os tilgive hinanden og dermed bryde det ned, som spærrer vejen for Gud.”

 

Hilsen fra en anden læser:

Jeg vil takke dig for de mange korsordshæfter, som du har sendt mig. De bliver delt ud,og jeg beder til, at de må blive til velsignelse for enhver som læser dem.

I går aftes havde jeg igen taget De SYV KORDSORD frem, jeg fik ikke læst ret meget før jeg faldt i søvn, men da jeg vågnede ved firetiden måtte jeg bare læse det hele forfra igen.

Det blev meget stærkt for mig, det rører mig dybt igen og igen at blive mindet om, hvad Kristus har gjort for mig og for os alle. 

 

Pris incl. porto og ekspedition:


  1 Stk. hæfte  kr.   25,-
  5 stk. hæfter kr.  100,-
10 stk. hæfter kr.  170,-
20 stk. hæfter kr.  250,-

 

Du kan bestille via online formularen herunder - eller e-mail:

 

mail(at)dagens-ord-andagt.dk

Der betales via Danske Bank:
Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679

 


Navn :
Adresse :
e-mail :
Telefon :
Kommentarer

Priserne er inclusive ekspedition og B-porto

20 stk. "De syv korsord" kr. 275,-

10 stk. "De syv korsord" kr. 170,-

5 stk. "De syv korsord" kr. 100,-

1 stk. "De syv korsord" kr. 25,-


Benyt bestillingsformularen herover.
Priserne er inclusive ekspedition og B-Porto


Dagens Lovsang


Need you now

med Plumb. Sangen kaldes også "How Many Times" 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Oktober 2016: Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
39 
 
 
 
 
 
40 
41 
42 
43 
44 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002