FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
21. december 2016
Alle gode gaver de kommer ovenned


Hvordan får også du del i Guds gode gaver? Søg Herren og hans retfærdighed - så skal alt andet gives dig i tilgift. Søg Gud i Hans ord. F.eks. kan følgende 4 ord med samme decimaltal: 4,4 være en hjælp. En lille huskeregel: Vi har 4 verdenshjørner og 4 årstider. Så husker vi det.

 

Gal.4,4: "Da tidens fylde kom udsendte Gud sin søn, født af en kvinde, født under loven, for at han skulle løskøbe dem, der var under loven, for at vi skulle få barnekår.

 

Det profeterne havde talt om og længtes efter fandt sted julenat. Nu var tiden inde til, at Gud måtte handle. Ikke så sært at vi har indrettet vor tidsregning efter denne vigtige og skelsættende begivenhed.

 

Nu ville Gud løskøbe alle mennesker med sin søns blod. Og det blev den højeste pris, der nogensinde er betalt i denne verden. Det må vi godt tænke på en gang imellem og så bryde ud i tak og lovsang. Det er vigtigt at huske dette ord. .

 

Det andet ord vi må huske, og som udbygger det forrige er Paulus´ trompetstød i Filipperbrevet: Fil. 4,4: "Glæd jer altid i Herren; jeg siger glæd jer."Der er grund til at glæde sig over, at Gud så til os mennesker - for at fri os ud af mørkets magt - og føre os over i sin elskede søns rige.

 

Jo, der er masser af god grund til glæde over evangeliet, som netop betyder glædelig budskab. Så lad os minde hinanden om denne glæde. Også når modgang og sorg trænger sig på, må vi glæde os, for Vor Fader i Himlen kan slukke julesorgen. (... sidste vers af Velkommen igen, Guds engle små...)

 

Det tredie ord vi må huske findes i Ords. 4,4: "Lad dit hjerte gribe om min ord." Også denne opfordring er værd at huske i forbindelse med juleevangeliet. "Frygt ikke, thi se jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket, thi eder er i dag en frelser født i Davids by; Han er Kristus, Herren".

 

Dette fantastiske glædesbudskab må vi holde fast i med vort hjerte, ja vi må gribe om det, som man griber om en bold og kaste det videre til andre. Det gælder i øvrigt alle Bibelens løfter. Find dem, læs dem og grib dem med dit hjerte og du vil erfare, at de giver liv til din sjæl, for Gud han ser ethvert løfte, som vi gemmer i vort hjerte.

 

Det fjerde ord vi må huske er fra Salme 4,4: "Vid dog, at Herren er mig underfuld god: når jeg påkalder Herren, hører han mig. " Gud er en god Gud. Han lytter, når vi påkalder ham. Det vil sige hvert eneste suk og hver eneste bøn bliver registreret af ham, og når han finder, at timen er inde, vil han give os det svar, som er bedst for os. Deri må vi finde hvile.

 

Bøn:

"Himmelske far, vi takker dig for ordene,

som vi kan gribe med vort hjerte,

tak for glæden i dig.

Tak, at du er god og trofast

og hører vore bønner - og tak,

at du griber ind i vore liv for din elskede søns skyld."

                                                                    Amen


Dejlig er jorden

Katrine Daugaard & Anders Haaber og derefter en version med Akademisk Kor Århus


 

 

 


 

 
   

Du og dine ønskes en

GLÆDELIG JULEMÅNED og en
Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Lovsang 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 December 2016: Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
48 
 
 
 
49 
50 
51 
52 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002