FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
20. november

Guds vej er sandhedJohannes kap. 14 vers 6:

Jesus svarede: »Jeg er Vejen og Sandheden og Livet. Ingen kan komme til Faderen uden gennem mig. Havde I forstået hvem jeg er, ville I også have forstået, hvem min Far er. Men I skal snart forstå, hvem han er, og I har set ham.«


Ovennævnte ord fra Jesus, er så store, at de er svære, at rumme. Vi må imidlertid, til enhver tid huske på, at Gud er almægtig. Gud er større end stor
.

Hvad er sandhed? Sådan spurgte Pilatus, da Jesus skulle dømmes. Han havde det svært med, hvad han skulle stille op - i situationen med Jesus. Som dommer og øverstbefalende - var han vant til, at man som oftest - kan se en sag - fra flere sider.


Alle har en mening – ud fra, hvad der tilsyneladende – i deres øre/øjne - lyder som sandhed.


Der findes imidlertid altid - kun én sandhed, … men som mennesker - ser vi ofte - forskelligt på denne. Dette ændrer imidlertid ikke på sandheden. Kun en sandhed er rigtig – og det er Guds sandhed. Gud har skabt alting - og kender sandheden - om alting.


Lad os takke Gud for, at vi kan stole på ham! Her i denne menneskelige verden, er det desværre - blevet utroligt svært, at stole på nogen - eller noget. Selv blandt kristne siges der, at målet helliger midlet. Usandheder er okay, når bare målet er rigtigt. JAMEN, helt ærligt! Hvem kan overhovedet tillade sig, som kristen, at tro på - og måske oven i købet forsvare - usandheder, når blot, at målet hedder sig, at være Guds vilje.


Gud har ikke brug for, at mennesker bruger usandheder, for at opnå det, der er Guds vilje. (Det der f.eks. påstås – af falske profeter). Gud er almægtig - og klarer sig suverænt godt - med udelukkende, at gøre brug af sandheder.


Jesus viser os Vejen til Livet - med sine Sande ord. Jesus er Vejen fra synden til frelsen. De første kristne kaldte det kristne fællesskab (kirken) for “Vejen”. På en vej bevæger man sig - og dette betyder, at man må yde en indsats, for, at komme fremad - og få vækst. På livets vej, skal vi kristne – i sandhed – yde, hvad vi kan, så gør Gud resten.


De fleste mennesker vil gerne det med kærlighed, men forstår ikke, at den eneste rigtige kærlighedsvej - den er smal. MEN det er den! Vejen er nemlig SANDHED og LIV i HERREN. Bed gerne Gud Fader om - i Jesu navn, at åbenbare dette for dig.


Jesus fortæller, at man kan gå to veje: Den smalle – eller den brede. Guds vej til Himmelen - er den smalle vej, hvor man skal koncentrere sig om, at balancere hele vejen - til det endelige mål. Dette kræver, at man bevæger sig – i og med - sandhed, tålmodighed, venlighed, godhed, trofasthed, barmhjertighed og offervillighed – og udelukkende stræber efter kærlighed, fred og glæde. Amen


Kærlig hilsen og Guds fred
www.dagens-ord-andagt.dk
Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"


Dagens Lovsang


Så højt ophøjet

 
Støt gerne

Dagens Ord Andagt Internetmission

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

Reg. nr. 1551 kontonr. 478 348 2738
eller
MOBILE PAY telefon 3042 5207

   

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002