FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
2. september

Brug muligheden


 

Mattæus kap. 25 vers 29:

For alle, der gør brug af det, de har fået betroet, vil få mere, og de vil have overflod. Men de, der ikke gør brug af det, de har fået betroet, vil miste, hvad de fik.


Man kan blive mismodig, over alt det der sker - derude i verden. Det er fortvivlende som vi er omgivet med gudløshed, egoisme, magtbegær, ondskab - og de mange verdslige holdninger, som medierne oversvømmer os med.

Midt i det hele, så må vi stole på Guds trofasthed.

Vi lever i en "verdens tid", hvor vi må vende vort blik mod "Guds tid". Vi må bede Gud om, at åbne vore øjne og ører, så vi må blive realistiske - og så vi får indsigt i, hvad vores del i Guds planer, den er.

Vi bør se - og indse, hvad der sker omkring os. De tegn som bibelen beskriver - i forbindelse med Jesu genkomst, er et for et - ved at gå i opfyldelse. Tiden er kort.

Det er en åndelig lov, at vi skal gøre brug af de muligheder, som Herren giver os. Når Gud inspirerer os til, at yde en gerning, så lad os ikke forspilde vores chance. Hvis vi ikke er lydhøre, så Gud sender os på ørkenvandring, 4. Mosebog kap. 14 vers 40-41:


Men tidligt næste morgen var de klar til at drage af sted mod løfternes land. »Vi tog fejl,« sagde de, »men nu er vi parat til at gå ind i det land, Herren har lovet os.« »Nej,« svarede Moses, »I har forspildt jeres chance.


Lad os bede Gud om, at gøre os åndeligt vågne, så vi fokuserer på hans muligheder - og ikke på vore egne menneskelige begrænsninger.

Jeremias kap. 1 vers 7-9:


»Du skal bare gå, hvor jeg sender dig, og sige alt, hvad jeg befaler dig. Du skal ikke være bange for, hvordan folk vil reagere, for jeg går med dig og beskytter dig.« Så rakte Herren hånden ud og rørte ved min mund. »Jeg vil lægge mine ord i din mund,« sagde han.


Vi må lægge vore planer og visioner i Guds hånd - og så finde hvile i, at han har en farbar vej, så vi kommer vel i mål. Guds planer er ufravigelige - og Guds time udebliver ikke, Esajas kap. 35 vers 2-4:


Herren, vores Gud, vil vise sin herlighed og pragt. Det giver ny styrke til dem med de trætte hænder og slappe knæ, nyt mod til dem med de frygtsomme hjerter. Sig til dem: »Vær ikke bange, vær stærke, for jeres Gud er kommet for at straffe ondskaben og lade retfærdigheden ske fyldest. Han er kommet for at frelse jer.«Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"


Kærlig hilsen og Guds fred - www.dagens-ord-andagt.dkForslag til lovsang: "Born For This"

med Mandisa