FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
2. oktoberGør brug af de gunstige øjeblikke


 

Ef. 5,16: ”Udnyt det gunstige øjeblik, for dagene er onde.”

 

Det er Paulus, som giver os dette gode råd – og med rette. Vi må udnytte det gunstige øjeblik til at sprede de gode nyheder, mens vi kan. Jesus siger et andet sted:

 

”Vi må gøre hans gerninger, som har sendt mig, så længe det er dag, for der kommer en nat, hvor ingen kan arbejde”.

 

Sidstnævnte bibelord hørte jeg engang en præst citere, da han stod ved siden af en kiste i en kirke. Det er måske nogle bemærkelsesværdige ord, at bruge i forbindelse med en begravelse, men det er faktisk ikke så usædvanligt.

 

Ef. 6,12: ”For den kamp vi skal kæmpe, er ikke mod kød og blod, men mod magterne og myndighederne, mod verdensherskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet.”

 

Det er barske ord, Paulus fremkommer med, men de er ikke desto mindre sande og i pagt med virkeligheden.

 

Igennem massemedierne bliver vi konfronteret med krige rundt omkring på jordkloden. Det er uhyggelige ting, vi ser og læser om. Vi ser tydeligt historien, der gentager sig - mennesker, der bliver brugt som kanonføde i en uhyggelig grad.

 

Baggrunden for krige er, at der er krig i den åndelige verden, hvor nogle lader sig bruge af dæmoniske kræfter og omsætter det til handling.

 

I den almindelige hverdag herhjemme bliver vi heller ikke skånet for de åndelige krige. Det er det, Paulus vil gøre os opmærksom på. Det er ikke kamp mod mennesker, men mod det, som mennesker fylder sig med, og her kan selv de pæneste mennesker lade sig misbruge af magter og myndigheder i himmelrummet.

 

Hjerneforskeren Peter Lund Madsen har i forbindelse med en sprogpris udtalt, at sproget et det mest præcise redskab, vi kan benytte os af. Med det kan vi udrede indviklede ting.

 

Sproget er et præcist redskab, og kan derfor bruges i en andens tjeneste. Ord kan være som et kærtegn, men ord kan også være som en boksehandske. Ord kan være som liv og varme, men kan også være som dræbende hug. I Ordsprogene bog står der: ”Liv og død er i tungens magt”.

 

Der findes ingen ingenmandsland i den åndelige krig. Vi bliver på en eller anden måde, alle draget ind i den og fornemmer klart de forskellige udfald.

 

Lad os ikke holde os tilbage, men involvere os og træde frem med frimodighed med de allerbedste nyheder, vi kan opdrive: Evangeliet om syndernes forladelse, Guds fred og det evige liv.

 

Når det onde kan forføre et folk, så må det gode kunne brødføde et folk.”

 

Vi vil gerne henvende os til jer læsere om forbøn og økonomisk støtte, for vi gør det alt sammen for at fremme Guds riges sag. Frelse til mennesker og opbyggelse, opmuntring og trøst til de kristne. Læs evt. nærmere i andagten fra i går.

 

Medvirk! Vær aktiv på missionsfronten mens tid er. Der er mange gode måder at missionere på og mission på internettet er blot en af dem. Teamet bag Dagens Ord Andagt modtager meget gerne din støtte, så det fortsat er muligt at missionere på nettet og igennem de trykte medier. Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto, Danske Bank, Reg. nr. 1551, kontonr. 606 2679.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Lovsang


Know us by our love

med og af Moriah Peters 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Oktober 2017: Vælg dato:

39 
 
 
 
 
 
40 
41 
42 
43 
44 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002