FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
19. november

Åndelig hjælp


 

Esajas kap. 41 vers 10 og 13:

Vær ikke bange, for jeg er med dig. Tab ikke modet, for jeg er din Gud. Med min retfærdige hånd vil jeg styrke, hjælpe og beskytte dig. Jeg, Herren din Gud, griber din hånd og siger: Vær ikke bange! Jeg er her for at hjælpe dig.

Det er altid forløsende, at høre Guds røst. I ovennævnte bibelvers - må vi lægge mærke til, at der står, to gange ”Vær ikke bange” - og to gange ”Jeg hjælper dig”.

Guds ord - er formet i Guds hjerte. Det er godt, at vide, at Gud gerne planter sit eget ord i vort hjerte. Det er dejligt, at kende, at Guds-forbindelsen er i orden. Det er fantastisk, når Gudsordet går fra faderens hjerte - til vores hjerte, fordi det er guddommeligt - og fordi det indeholder Guds iboende kraft.

Gud gør os via profeten Esajas - opmærksom på, at vi ikke skal frygte noget. Der er intet, at være bange for. Gud er vor hjælper i alt, det lover han os – og Gud holder altid sit ord. Amen.

Gud giver os vished - for sit almægtige nærvær, med et rungende ”Vær ikke bange” og ”Jeg hjælper dig!”. Gud kan ikke - og vil ikke - svigte, for kærligheden hos ham - er den stærkeste magt i verden.

Hvordan opnår vi så - denne kærlighedens magtfulde hjælp - i det daglige? Jesus har givet os opskriften:

Johannes kap. 14 vers 15-17:

Hvis I elsker mig, vil I gøre det, jeg beder jer om. Jeg vil bede Faderen om, at sende jer en anden Vejleder, som altid skal være hos jer. Det er sandhedens Ånd, som denne verdens mennesker ikke er i stand til at tage imod, for de ser ham ikke, og de kender ham ikke. Men I skal lære ham at kende, for han er hos jer og skal være i jer.

Derfor kære læser, kan du med fordel, fra i dag af, benytte dig af, at blive velsignet fra dagens første øjeblik. Jesus siger, at vi skal få lov til, at lære HelligÅnden at kende. Bliv derfor – hver dag - i sengen - et kort øjeblik ekstra - og sig:

God morgen Gud Fader. God morgen Jesus. God morgen HelligÅnd.

Tak HelligÅnd, at du i Jesu navn, er sendt til mig, af min himmelske far.

Kære HelligÅnd, jeg ved, at der står skrevet, at du er sandhedens ånd og min vejleder. Der står også skrevet, at du er hos mig - og - i mig.

Gør mig derfor - også i dag – opmærksom - på dit nærvær. Lad mig kende i mit hjerte, at du vitterlig er i mig, hele tiden – og, at du vil rådgive og vejlede mig i alle mine gøremål.

Kære HelligÅnd. Lær mig, at tilsidesætte mine egne tanker – og i stedet gøre Jesus til konge i alt, så mine tanker - bliver til sandhedens tanker. Tak for det – og tak for Jesu blods beskyttelse – og englevagt - ved mine tanker, mit sind og min krop – også i dag. AMEN

Print gerne denne bøn – hav den i din nærhed - og benyt den med fordel - flere gange dagligt. Du vil så inden for en kort periode - opleve, at du får den fred, der overgår enhver forstand.


Kærlig hilsen og Guds fred
www.dagens-ord-andagt.dk
Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"Støt gerne

Dagens Ord Andagt Internetmission

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

Reg. nr. 1551 kontonr. 478 348 2738
eller
MOBILE PAY telefon 3042 5207

 Hvor end jeg går

fra Ungkirke
  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002