FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
19. oktoberMagten i navnet JesusI Jesu navn kan du udøve autoritet over enhver modstander.

 

Ap.G.3,16: ”Ved troen på Jesu navn har hans navn bragt denne mand, som I ser og kender, til kræfter. Den tro, som virkedes af Jesus har for øjnene af jer alle givet manden hans fulde førlighed.”

 

Det er Peters dejlige befriende ord, som her er blevet gemt for eftertiden, så vi andre kan blive undervist i Jesu navns enorme kraft.

 

Peter og Johannes møder en lam mand ved tempelporten, der kaldes Den Skønne. Egentlig beder manden om en almisse, men Peter og Johannes ser et andet behov, så Peter siger frimodigt: ”Sølv eller guld har jeg ikke, men jeg giver dig, hvad jeg har: I Jesu Kristi, nazaræerens navn, stå op og gå!”  Og Peters ord og bøn bevirker, at manden bliver rask og springer rundt af glæde.

 

Se, det er da en beretning, der vil noget. Det er ud fra denne begivenhed, dagens ord falder, da mennesker nysgerrigt spørger om, hvad der er sket.

 

Vi andre må så tage ved lære af denne beretning og tage dens budskab alvorligt, at der er Kraft i Jesu-navnet. Vi ved det i grunden godt, men hvor ofte bliver vi holdt fast på det?

 

En dag havde jeg en drøm, der til fulde understøtter og supplerer Peters budskab ved Tempelporten, Den Skønne. Ja, lad os blot bruge det navn om beretningen, en skøn beretning om udfrielse og forløsning.

 

I drømmen bliver jeg standset op af 4-5 banditter, som kun er ude på at gøre mig ondt. Jeg ser én med et sømlignende våben og siger, at det må han ikke bruge.

 

Straks styrter anføreren ind på livet af mig, men dristigt holder jeg ham fast og siger på engelsk: ”In the name of Jesus Christ, you have no power over me!” (I Jesu Kristi navn, du har ingen magt over mig).

 

Denne kommando fik manden til at opgive sit forehavende, og pludselig ser jeg ham sidde magtesløs og fortumlet op af en mur, ja, næsten helt groggy. Jeg havde ikke slået ham, men blot brugt Jesu-navnet som mit våben, og det var tilstrækkeligt.

 

For det navn må hadet vige,
for det navn må ondskab fly.
Ved det navn skal retfærds rige
skyde friske skud på ny.  
                                          David Welander


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Lovsang


We Believe

Den officielle lyrik musikvideo med Newsboys. 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Oktober 2017: Vælg dato:

 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002