FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
18. september


Om at have det godt


 

3. Johs. 1,2: ”Du elskede! Jeg ønsker, at du i alle måder må have det godt og være rask, ligesom din sjæl har det godt.”

 

Hermed et fantastisk ønske fra apostlen Johannes til sin gode ven Gajus. Johannes ønsker virkelig at vennen på alle måder må have det godt. Og er det ikke også det, vi ønsker hinanden, når vi siger ”Goddag” eller det mere dovne ”Daw”. Jo, ønskerne giver nyt mod.

 

Jeg har i den forløbne uge "igen" ligget underdrejet ligesom i foråret, men denne gang blev der stillet en rigtig diagnose af min personlige læge. De forskellige symptombehandlinger, jeg har haft i de sidste mange måneder, har haft samme årsag. Min læge stillede diagnosen ”arteritis temporalis”, som er en form for bindevævssygdom i blodårerne. Det kan med den rette medicinbehandling helbredes i løbet af 1-2 år. Jeg snakkede lige med min nabokone, som havde haft sygdommen for ti år siden, og i dag fungerer hun optimalt - og hendes alder er mere end 80 år.

 

Vel, jeg blev indlagt et godt døgns tid på Vejle sygehus og oplevede virkelig solskin på stedet. I den korte tid oplevede jeg en varme og imødekommenhed, som sagde spar to til alt.

 

For det første fik jeg her (i lighed med min personlige læge) en diagnose, som var særdeles opløftende. Nu var der et stærkt lys forenden af tunnelen.

 

Dernæst fik en spændende og velsmagende mad. Og sidst, men ikke mindst en masse varme smil og imødekommenhed lige fra sygeplejersker, læger og overlæger.

 

Som en herlig sidegevinst mødte jeg en smilende sygeplejerske, som var elev på den skole, hvor jeg havde været lærer gennem mange år. Vi fik en god snak om gamle dage. Hun indledte med at sige: ”Hvad laver du her?” og så måtte jeg jo forklare. Hun var i øvrigt en af de mange solstråler, jeg mødte på hospitalsgangen. Jo, de mange smil gør godt for en sengeliggende patient.

 

Smil berører, beriger, bevæger, begejstrer og befordrer. Jeg mener, det var Victor Borge der engang sagde, at den korteste vej mellem to mennesker var smilet. Som kronen på opholdet fik jeg til morgenmad et smilende æg, som en sygeplejerske sagde.

 

Jo, jeg oplevede solskin på Vejle sygehus. Jeg har kun én anke, og det er over den sygeplejerske, som i nærheden af hospitalssengen tyggede lakrids uden at tænke på en patient med en sød tand.

 

Tak til jer, der her bedt for mig og fortsat vil bede for internetmissionen, at den med sine budskaber må opmuntre og nå langt omkring. Kig og lyt gerne fortsat til de tre vidnesbyrd på You Tube www.dagens-ord-andagt.dk/Kristen-Web-TV.7346.0.html, som er optaget, før jeg blev syg. Vær' fri at give oplysningerne om disse 3 TV-udsendelser videre.

 

”Herren har gjort store ting imod os og vi blev glade.” Sal. 126,3


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkOpen the eyes of my heart Lord


 

 
 


 

 
   

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002