FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
18. marts

Den bærende kraft


 

Hebr. 1,3. Han bærer alt med sit mægtige ord.

 

For år tilbage besøgte jeg Israel og var lidt beklemt ved flyveturen hjem. Jeg søgte Herren og fik så ovennævnte ord fra Hebræerbrevet "Han bærer alt" ... Dette fantastiske ord gav mig fred og jeg blev tryg ved situationen. Jesus bar det hele - og Han bærer stadig gerne det hele. Turen hjem gik da også godt.

 

En dag var jeg til svømning og nød det i fulde drag. Det er en fornøjelse at svømme fra bassinkant til bassinkant, og så ind imellem få sig et lille hvil. Senere går turen til et varmere bassin med vandkaskader og boblebad. Jo, svømning byder på mange glæder.

 

En af mine venner sagde engang: "Jeg har ondt af dem, der er bange for vandet. Jeg har selv haft så meget glæde af det." Udtalelsen er forståelig, for har man oplevet vandets bærende kraft, vil man gerne at andre skal opleve det samme.

 

Det hele foregår på vandets præmisser. Det er vandet, der bærer. Alt, hvad der kræves er blot at vove sig ud i vandet og lade arme og ben bevæge sig på den rigtige måde, så indtræffer det: MAN SVØMMER. En svømmelærer sagde til sin elev: "Betro dig dog til vandet, det kan bære"

 

I Bibelen hører vi om en svømmer ved navn Ezekiel:"han målte igen 1.000 alen, og nu var det en strøm, jeg ikke kunne gå igennem, for vandet var så dybt, at man måtte svømme; det var en strøm, man ikke kunne gå igennem." Ez.47,5. Ja, sådan kan vi også opleve det i livet, hvor vi må "svømme over", hvor vi må stole på Guds løfter alene. Det er jo Guds mening at vi skal holdes oppe. Vi kan i livet komme så langt ud, hvor vi ikke kan bunde, men Gud har sørget for os. Han har givet os Jesus og med ham alle løfter.

 

Vi må som svømmeren betro os til noget som kan bære - og det kan Guds løfter. Læs her fem løfter om Guds bæreevne. Så betro dig til ham. Den, som betror sig til ham skal aldrig blive gjort til skamme.

 

"Herren din Gud bar dig, som en mand bærer sin søn." 5.Mos.1,31

"Jeg bærer jer til hårene gråner." Es.46,4

"Dog bar han manges synd." Es.53,12

"Vore sygdomme bar han". Es.53,4

"Fra dag til dag bærer han vore byrder." Salme 68,20

 

Bøn:

Herre, vi takker dig for alle dine løfter,

som hver for sig kan bære os

igennem prøvelser og kampe i livet.

Tak, at du løfter med, når vi ikke kan mere.

                                                    Amen 


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
All I need is you

med HillSong United og dernæst en version med Jesus Culture

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002