FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
18. januar


Du har jo selv sagt


 

Es. 62,6b: ”I, som minder Herren, und jer ej ro og lad ham ikke i ro, før han bygger Jerusalem, før han får gjort Jerusalem til pris på jorden.”

 

Her har var jo et herligt ord, som fortæller os, at vi bare skal mase på, når vi har bønneønsker over for Gud.

 

Forleden læste jeg om en præst, der frimodigt fik sagt: ”De største mirakler, jeg har oplevet i mit liv, er dér, hvor jeg forelagde Gud, hvad han havde sagt.”

 

Jeg synes, det er godt formuleret. Det underbygger jo præcist dagens-ord-andagt. Vi skal blot forelægge Gud, hvad han har sagt – vi skal ikke lade ham i ro, men minde ham om det ord, som han er bundet af.

 

Patriarken Jakob havde lært lektien.

Da han skal møde sin bror Esau, er han tydelig nervøs, for han ved jo, hvordan han har bedraget ham i de unge år. Men Jakob har en redningskrans. Han minder Gud om de herlige ord, han fik i forbindelse med drømmen ved Betel. Her blev der sagt: Jeg er Herren, din fader Abrahams og Isaks Gud! Det land, du hviler på, giver jeg dig og dit afkom, dit afkom skal blive som jordens støv, og du skal brede dig mod vest og øst, mod nord og syd; og i dig og i din sæd skal alle jordens slægter velsignes; se, jeg vil være med dig og vogte dig, hvorhen du går, og føre dig tilbage til dette land; for jeg vil ikke forlade dig, men opfylde alt, hvad jeg har lovet dig!”

 

Det er disse herlige ord, som Jakob griber ud efter og bekender: ”Du har jo selv sagt, at du vil gøre vel imod mig og gøre mit afkom som havets sand, der ikke kan tælles for mængde!”

 

Gud i Himlen stadfæster og bekræfter bekendelsen fra Jakob, som oplever et herligt brodermøde, hvor en forsoning finder sted.

 

Vi må alle lære af Jakob og sige ”Du har jo selv sagt”. Du og jeg har utvivlsomt et ord, som ligger øverst i hjerteregionen. Vi må gøre brug af det NU! Bekende det over for Gud og sige ”Du har jo selv sagt”.

 

Jeg har flere af sådanne ord, men ét ord dukker op igen og igen. Under en middagssøvn d.12.okt. 2011 befandt jeg mig mellem søvn og vågen tilstand og så et strålende lys, hvorfra der tydeligt stod: ”Hold blot stand, så skal du se Herrens frelse!” Det hele var lige så virkeligt som den tekst, jeg lige har skrevet.

 

Det ord har jeg måttet bekende mange gange – og kan tilføje som Jakob: ”Du har jo selv sagt.”

 

Løfterne kan ikke svige,

nej, de står evigt fast.

Jesus hvert ord har beseglet,

dengang hans hjerte brast.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
There is none like you

Med Lenny LeBlanc og derunder en version fra Norge. Norsk titel er "Ingen er som du"
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002