FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
15. september

Verdens bedste tilbud


 

Galaterne kap. 5 vers 25:
Da Guds Ånd har givet os et nyt liv, må vi også følge Åndens vejledning.

At følge Åndens vejledning - er en øvelse. Vores åndelig muskler skal igennem hele kristenlivet - holdes vedlige. Ånden følger os på vor vandring - og giver os den rette føde efter behov.

Åbenhed for HelligÅndens liv og manifestationer er en mangelvare. Den kristne tro - uden HelligÅndens overnaturlige manifestationer, er i virkeligheden unaturlig.

Uden HelligÅnden - kan vi simpelthen ikke tro og fatte Jesus. Jesu disciple havde oplevet Jesus, men de havde dog ikke rigtig fattet hele betydningen og formålet - med hans virke. Det gjorde de først på pinsedag, da HelligÅnden kom - og åbnede deres hjerter - og gav dem forståelsen for, hvad meningen med Jesus, den var - og er.

 

Dette er også HelligÅndens vigtigste opgave i dag. I sig selv - er han usynlig, men hans gerninger er synlige. HelligÅnden genføder os til et nyt liv – ved, at lade os forstå Jesus.

Jesus forklarer i Johannes kap. 16 vers 7-8 og Johannes kap. 14 vers 26:

 

I må tro mig, når jeg siger, at det er bedst for jer, at jeg går bort. Kun hvis jeg går bort, kan Vejlederen komme til jer, og når jeg er gået bort herfra, vil jeg sende ham til jer. Når Helligånden kommer, vil han afsløre folks forkerte opfattelse af synd, retfærdighed og dom. Det bliver Helligånden, den nye Vejleder, som Faderen vil sende til jer i mit sted, som skal vejlede jer i alle ting og minde jer om alt det, jeg har sagt til jer.


HelligÅnden mestrer, at lægge en indre overbevisning - ned i os som tror. Det kan være en overbevisning om synd. Det kan også være en overbevisning om vantro - og den kommende dom. (Hvis vi ikke ser dommen, hvad skal vi så omvendes fra?)

HelligÅnden giver gerne - en indre forvisning om sit nærvær - og han længes efter nærhed og fællesskab - med alle kristne - og ønsker, at udveksle ideer, opfattelser, tanker og følelser. Romerne kap. 8 vers 5:


De, der lever under Åndens ledelse, tænker i Åndens tankebaner.


Fra HelligÅnden kan vi modtage tilskyndelser, inspiration, opmuntringer, vejledning, råd og vink og indre fred. HelligÅnden taler, beder, leder, lærer, hjælper, vejleder og rådgiver. At vandre i Ånden, kan løse både ens egne indre konflikter, men så sandelig også problematikker - mennesker imellem.

HelligÅnden er slet og ret - verdens bedste tilbud. Hebræerne kap. 3 vers 7-8:

Hør derfor efter, hvad Helligånden siger: »Gid I ville lytte til, hvad han siger i dag: Lad være med at lukke af for mit ord

 Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"


Kærlig hilsen og Guds fred - www.dagens-ord-andagt.dkForslag til lovsang: "Tag Det Inderste"

af Martin Lysgaard og Ditte Berner.
En del af projektet Stille Stunder. Download PDF med tekst og akkorder - klik her