FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
15. oktoberGuds planer


 

Jer.29,11: ”Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer fremtid og håb.”

 

Her har vi et løfte, som er helt enestående. Gud har planer for med os, vi skal blot med Guds hjælp finde frem til disse planer. Et sikkert værktøj til det er Guds eget ord. Hvis vi holder os til det, vil Gud dag for dag føre os ind i sine planer, men det er vigtigt at vi holder os til ordet, at forbindelsen til Gud er i orden.

 

Gud er en mester i at stadfæste og bekræfte igennem ordet, som kan blive kompasnålen i bestemte situationer.

 

Oplevelser i livet kan blive til billeder, der fæstner sig på nethinden. Det erfarede jeg en dag, hvor jeg var sammen med mit barnebarns børnehave på en skovtur.

 

Vejret var godt og humøret ligeså. Jeg havde fået til opgave at holde øje med barnebarnet, mens min datter sørgede for kaffen. Pludselig gik mit barnebarn med en veninde et stykke fra området, hvor de fandt en lille glidebane, som bestod af jernbanesveller, der var anbragt i en skrænt. De hyggede sig med glidebanen, indtil der kom et par drenge. Jeg stod lidt afsides og videofilmede deres leg.

 

Pludselig begyndte drengene at småskubbe pigerne ned af slisken, hvilket pigerne skældte ud over. Én af drengene blev åbenbart fornærmet, for pludselig gav han mit barnebarn et ordentlig skub, så hun fløj forover mod slisken og gled videre på maven. Hun fik en slem medfart, men heldigvis uden skader. Men grædt, det blev der.

 

For mig blev det et stærkt billede på menneskelivet, hvor nogle kan få et skub i den forkerte retning. Nogle mennesker kan med hårde ord nedbryde et andet menneskes identitet, så mindreværd afløser selvværd. Andre kan friste med euforiserende stoffer, der gør mennesker afhængige i mange år. Og pludselig er man uden for pædagogisk rækkevidde og Guds planer.

 

Desværre kan Djævelen bruge andre mennesker til at skubbe medmennesker ud på et skråplan, men man kan også på grund af magelighed og ligegyldighed over for Guds ord selv skubbe Guds planer fra sig. Det er nu engang sådan, at vi kun formes og dannes af Gud gennem ordet.

 

Det er Djævelens højeste ønske at skubbe os ud af Guds plan. Derfor må vi være på vagt hver dag. Da Jesus havde prædiket for første gang i synagogen i Nazareth, var der nogle, der ville skubbe ham ud over skrænten for at tilintetgøre Guds planer, men det mislykkedes, og Gud førte sine planer igennem.

 

Da Josef fremlagde sine drømme for sine brødre, blev de irriterede og gav ham et ordentlig skub ned i brønden, men de vidste ikke, at de med deres ukærlige handling var med til at fremme Guds planer.

 

Lad os have en stærk tro på Guds ord, så bliver det en lygte for vor fod og lys på vor sti.

 

Lad os også i dag vende tilbage til det levende ord – det vil være medvirkende til at fremme Guds planer i vore liv. Og lad os samtidig finde ind i fællesskabet med andre kristne, - det vil opbygge vor egen tro og ligeledes fremme Guds planer.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Lovsang


Skru Op

Sangen er fra Børne- og UngdomsOases udgivelse "REJSEN" i forbindelse med SommerOase 2015.
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Oktober 2016: Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
39 
 
 
 
 
 
40 
41 
42 
43 
44 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002