FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
13. marts

Kristi blod er vort grundstof


 

Hebr. 13,20: ”Men fredens Gud, som førte fårenes store hyrde, vor Herre Jesus op fra de døde med en evig pagts blod.”

 

Igen et af de mange gode hovedord, vi har i vores bibel. Enkelt og klart fremlægges de eviggyldige sandheder for os. Vi har først betegnelsen fredens Gud, som er en herlig betegnelse vor skaber og himmelske far. Det er altså ikke en tilfældig gud, blandt buddhistiske og hinduistiske guder. Heller ikke en Allah.

 

Nej, det er Abrahams, Jakob og isaks Gud og Jesu far, der er fredens Gud. Det er ham æren og højheden tilhører – og ikke mindst freden, som Han kan lægge ind i et menneskes sind og tanker. Det er det, som Paulus så varmt skriver om i Fil. 4,7 med ordene: ”Så skal GUDS FRED, som overgår al forstand, bevare jeres hjerter og tanker i Kristus Jesus.”

 

Dernæst har vi det herlige udtryk: Fårenes store hyrde. Et herligt udtryk. Jesus er ikke blot den gode hyrde. Han er også den store hyrde med magt og myndighed givet direkte fra faderen. Og en dag skal alle folkeslag samles foran ham, og han skal skille dem fra hverandre, ligesom hyrden skiller fårene fra bukkene, dog gælder hovedreglen, at ”den, som hører mit ord og tror ham, som sendte mig, han har evigt liv og kommer ikke for dommen, men er gået over fra døden til livet.” Johs.5,24

 

Til sidst har vi det herlige udtryk ”en evig pagts blod”, som er værd at tilegne sig og ikke mindst leve af. Det er den pagt, som aldrig kan rokkes, om så bjergene viger og højene rokkes. Den evige pagts blod er stærkere end det blod, som blev smurt på dørstolperne under opgøret med kong Farao.

 

”Hvor meget mere vil da ikke Kristi blod” skriver Hebræerbrevets forfatter (Hebr.9,14).  Kristi blod er den højeste pris, der nogensinde er betalt. Med Kristi blod på vore hjertes dørstolper står vi rene og hellige for Gud.

 

Derfor må vi frit bekende bibelverset Hebr. 13,20, vel vidende, at Kristi blod er det grundstof, som giver livet mening og perspektiv. Kristi blod er vor retfærdighedsdragt og beskyttelsesdragt. Lad det være vor bekendelse i dag og dagene fremover.

 

Kristi blod og retfærdighed

er alt, hvad jeg vil smykkes med.

Dermed kan jeg for Gud bestå,

når jeg i himlen skal indgå.

                                        Zinzendorf


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Nothing but the blood

med HillSong UnitedService websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002