FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
12. august


To afgørende ord


 

Johs.8,24: ”Derfor sagde jeg til jer, at I skal dø i jeres synder; for hvis I ikke tror, at jeg er den, jeg er, skal I dø i jeres synder.”

 

Johs.9,4: ”Vi må gøre hans gerninger, som har sendt mig, så længe det er dag; der kommer en nat, da ingen kan arbejde.”

 

Disse to ord er værd at lægge mærke til. De er udtalt af ham, som har al menneskelig og guddommelig indsigt. Jeg læste lige ordene i går, og jeg måtte bøje mig for de stærke og appellerende ord. De appellerer på deres egen overbevisende måde, fyldt med ånd og kraft.

 

Jeg kom til at tænke på de store religioner, som på hver deres måde bryster sig af blivende værdier, men det nytter jo alt sammen ikke noget, når deres tilhængeres synd ikke er renset i Jesu blod, ja, når de ikke betragter Jesus som den, han er: Guds søn, som er kommet til verden.

 

Jesus er fundamentet, Jesus er klippen, og hvis man bygger på alt muligt andet - selv om det ser godt ud – ja, så bygger man på sand og når uvejret kommer, styrter husene sammen. Det er kun Jesus, som kan føre os gennem den smalle port til det evige liv, alt muligt andet vil kun føre os ind ad den brede port, og det ender med fortabelse.

 

Jeg mindes en drøm, som jeg havde for mange år siden (6/7 -83) om frelse og fortabelse. Jeg befandt mig i ”de dødes rige”, hvor jeg så konturerne af kendte ansigter. Jeg blev klar over, at jeg kunne bevæge mig frit omkring og stadig havde alt i behold. Jeg så ”Jesu-navnet” og ”blodet”. Jeg mødte én, som sagde, at det havde han ikke været klar over. Han og andre gled ud i fortabelsen.”

Så vidt drømmen.

 

Jo, vi er forpligtet til at give det videre, som vi har fået. Måtte Gud tænde en glød i os, en glød, som er tændt fra Golgatas fuldbragte værk.

 

Det andet Johannesord må vi heller ikke glemme. Det har altid gjort indtryk på mig, men ved en bestemt lejlighed brændte verset sig ind i mit hjertekammer. Det var ved min fætters begravelse for mange år siden. Præsten havde sagt sine mindeord over min fætter og placerede sig så på den ene side af kisten, mens han kiggede ud over os alle sammen og alvorligt fremsagde ordene: ”Vi må gøre hans gerninger, så længe det er dag, for der kommer en nat, da ingen kan arbejde.”

 

Jo, vi må gøre hans gerninger, så længe det er dag, for der er alt for mange, der vil dø i deres synder, fordi, de ikke anerkender Jesus, som Guds søn – SOM GUDS LAM.

 

Bøn:

Herre, tænd du en ild i os,

en ild som er antændt af dig selv

ved Helligåndens hjælp.

 


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkSet the World on Fire

Britt Nicole med Set the World on Fire fra CD'en "Say It" -
www.brittnicole.com


 

 

 


 

 
   

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002