FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
12. oktoberDen magtesløses bøn


 

Johs. Åb. 3,8: ”Se, jeg har stillet dig foran en åben dør, som ingen kan lukke, vel er din kraft kun liden, men du har holdt fast ved mit ord og ikke fornægtet mit navn.”

 

Vi har her et herligt ord, som er givet til alle, både store og små. Jesus siger selv, at han har stillet os foran en åben dør. Han ved, at vi i os selv er magtesløse, men det gør ikke så meget.

 

Hovedsagen er, at vi holder fast ved hans ord og ikke fornægter hans navn. Så hører vi til dem, der ikke kan undvære Guds ord, men må klynge os til det igen og igen, så er der håb forude med masser af åbne døre – og så kan vi frimodigt bede med på denne bøn:

 

Herre, vi takker dig for dit ord, som helt igennem er sandt. Tak, fordi du våger over hvert eneste ord for at opfylde det i din time.

 

Tak for ordet i Matt.6,6, som fortæller, at vi har lov til at gå ind i vort kammer og lukke vor dør og så råbe til Gud, som er i det skjulte, og derfor kan se i det skjulte og give os alt det, vi trænger til. Herre, du har selv sagt det.

 

Herre, du har også anbefalet, endda meget varmt, at vi skulle bede og banke på og ikke blive trætte. Du har fortalt om ”hvor meget snarere” din himmelske far ville give gode gaver, når nu både ukærlige og egocentriske fædre vil give gaver til deres egne børn.

 

Du har fortalt om manden, der utrætteligt beder om brød hos naboen og til sidst får det, han behøver. Og du har fortalt om enken, der ikke har nogen status, men alligevel får den uretfærdige dommer til at skrive under på nogle papirer, fordi hun er både anmassende og utrættelig.

Herre, tak, fordi du i dine time vil fremme det i hast.

 

Herre, tak, fordi du i en menneskelig set umulig situation fik sagt trøstende ord til en fortvivlet kvinde ved graven: ”Har jeg ikke sagt dig, at dersom du tror, skal du se Guds herlighed.” Du viste her, at du var vejbryderen midt i det umulige. Du banede en frelsens vej og åbnede en frelsens port.

 

Du kom gennem lukkede døre, da en ængstelig discipelflok havde gemt sig og du bragte dem en hilsen om fred. Midt ude på Genesaret sø sagde du ligeledes trøstende ord til ængstelige disciple: ” Vær frimodige, det er mig, frygt ikke.”

 

Du vandrede uhindret over dybet og opfordrede endog Peter til at gøre det samme. Han tog på din opfordring det første troens skridt midt ude på søen, og du greb ham, da han begyndte at synke.

 

Tak, at du altid er parat til at udrække din almagtshånd i umulige situationer. ja, ”Vej har du alle steder, dig midler fattes ej.”

 

Herre, vejen var totalt lukket for Moses ved Det røde Hav, men en vej blev åbnet. Vejen til noget frugtbart i Saras livmoder var fuldstændig lukket, men en vej blev åbnet og forjættelsens søn blev født. Vejen til Lazarus’ grav var fuldstændig lukket, manden havde været død i fire dage, men en vej blev åbnet, og Lazarus stod op fra de døde.

 

Jamen, så kan der også ved bønnens og troens hjælp åbnes en vej midt i den helt specielle situation, vi hver især står i, for du har jo selv sagt: ”Alt, hvad I beder og bønfalder om – tro, at I har fået det, så skal I få det”, og ”alt er muligt for den, som tror.”

 

Tak og lov for det.

 

Tak, at vi i enhver tænkelig situation har lov til at bekende dit ord, som er en lygte for vor fod og lys på vor sti:

 

Herre, tak, at der står skrevet, at ”min ret og min løn er hos dig.” ”Du holder min arvelod i hævd,” ”Gud er ikke uretfærdig, at han skulle glemme vort arbejde i vingårdshjørnet,” ” Vær ikke fortvivlet, for jeg er din Gud” og ”Hvis du tror, skal du se Guds herlighed.” Amen.

 

Han, som har hjulpet hidindtil.

Han hjælper nok herefter.

Han altid kun det bedste vel,

og han har almagtskræfter.

 

                                       Grundtvig


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


The prayer

Klik her og se denne musikvideo i stor størrelse - samt 2 andre versioner. 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Oktober 2016: Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
39 
 
 
 
 
 
40 
41 
42 
43 
44 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002