FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord - BIBELLAND - Andagter
11. juni

En skøn oplevelse


 

1. Tess. 5,18. ”Og sig tak under alle forhold; for det er Guds vilje med jer i Kristus Jesus.”

 

Bibellandsæsonen er for alvor i gang. Mange gæster har allerede besøgt os, og mange har udtrykt en stor glæde ved besøget. Det er jo ikke alle besøg, jeg husker lige godt, men det sidste besøg af svagtseende og blinde vil jeg sent glemme, nærmest aldrig.

 

Det var Kristeligt Arbejde Blandt Blinde, som havde arrangeret det i forbindelse med et sommerstævne. Her blev jeg for alvor bekræftet i Davids ord fra Salme 138, at Gud tager sig af den ringe. Mange af gæsterne var virkelig dårlig stillet, men en taknemmelighed lyste ud af dem. To trofaste førerhunde var med, og de tilpassede sig hurtigt det nye miljø med borde, stole og skulpturer.

 

Jeg holdt foredrag for gæsterne i ca. tre kvarter, og der opstod mange pudsige episoder, idet nogle meget naturligt spurgte mig om farverne på skulpturerne. Hertil svarede én, hvorfor spørgeren nu ville vide det, for han kendte jo ikke farverne. Det viste sig dog, at spørgeren havde været seende de første syv år, så han huskede godt farverne. Nu var han totalt blind, som følge af en operation.

 

Samme person gik i øvrigt rundt og tog billeder af mine skulpturer. Han tog 100 i alt, for så havde han nogle han kunne kassere. I øvrigt havde han nogle gode venner, som kunne sortere de ringeste fra. Han kunne åbenbart bruge billederne, idet han derhjemme havde et specielt computerprogram., et skærmlæseprogram, hvormed han har mulighed for at skrive sine egne breve, scanne og selv læse det scannede.

 

Hans navn er Hans Pauli Sundstrøm og han har sin egen hjemmeside. www.hapasu.dk  Klik ind på den og bliv klog på livet. Find henvisningen 1)”Læs mere om blindhed” og klik videre 2) ”Historien om, hvordan jeg mistede synet”. Her kan du læse et levende vidnesbyrd, om hvordan den ringe klynger sig til Gud og er uendelig taknemmelig for livet.

 

Han skriver selv kort om sit livs indhold: ”Men når jeg går med den lange hvide stok i min ene hånd, så er det rart at have en endnu bedre ven i den anden hånd, nemlig Jesus. Han giver tryghed og ro”

 

I øvrigt faldt vi i en god snak, da han nævnte brugen af mannakorn, som han også brugte flittigt. Han sender dagligt mannakorn ud til 43 mennesker.

 

Jo, Hans Pauli er et godt bekendtskab, han har så meget på hjerte. Klik ind på hans hjemmeside og tag dig god tid til at læse alt det, han har skrevet, og glem ikke at tage et mannakorn på hans hjemmeside.

 

Det var ligeledes en stor oplevelse for mig at se de mange blinde ”se kunsten” med deres følsomme fingre. ”Han har da vist et bøjet hoved”, sagde én begejstret om Job-figuren. Andre måtte stå længe for at danne sig et billede af kunsten.

 

Det var taknemligheden og glæden der lyste ud af de besøgende. Enkelte udstrålede en kristen overbevisning, som var så mærkbar for mig, der gik rundt imellem dem, fik en snak og så hvordan skulpturerne byggede bro til ”beskueren”.

 

Midtvejs fik vi også en kop kaffe i det fri. Netop som vi skulle til at indtag kaffen strålede solen fra en skyfri himmel, og vi nød alle fællesskabet og solstrålernes varme.

 

Jo, det var et dejligt besøg, hvor jeg personligt fik så meget stof til eftertanke. I øvrigt, besøg endelig Bibelland, når der er mulighed for det. Men ring lige forinden (7586 1503) eller send en mail til gertgrube(at)stofanet.dk

MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002