FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
10. juli


Spisevægring


 

Es. 30,1-2: ”De tager beslutninger uden at spørge mig til råds.”

 

Igennem hele Bibelen går det som en rød tråd, at mennesker ikke vil høre Guds mening. Det var derfor Gud sendte sine profeter for at vække folk. Esajas siger rent ud, at mennesker planlægger uden at spørge Gud til råds – og dog skulle hvert menneske leve af det ord, som udgår af Guds mund.

 

Det samme er tilfældet i dag. Man spørger ikke efter Guds mening, for man har jo sin egen. Bibelens ord er Guds mening, og det er Guds mening, vi bør lytte til.

 

”Min mad er at gøre hans vilje”, sagde Jesus om sit virke for Gud. Han lyttede til sin far, og det han hørte, gav han videre til os, for han vidste om nogen anden, at mennesket lever ikke af brød alene, men af et hvert ord, som udgår af Guds mund.

 

Det var nok heller ikke tilfældigt, at ordene om ”at leve af Guds ord” blev sagt til den værste modstander, nemlig Djævelen. Hans navn betyder i øvrigt ”modstander”. Han levede ikke af Guds ord, og derfor ydede han Jesus så megen modstand.

 

Fra menneskelivet hører vi af og til om mennesker, der lider af spisevægring. De har taget en beslutning om ikke at spise, og deres situation forværres selvfølgelig for hver dag, der går, - og for til sidst at ende med død, hvis der da ikke forinden er sket en ændring af spisevaner. Det er trist at høre om sådanne tilfælde.

 

Desværre sker det samme på det åndelige plan. Mange mennesker er blevet ribbet for Guds ord ( derefter kommer Djævelen og tager ordet bort fra deres hjerte, for at de ikke skal tro, Luk. 8,12 ) og situationen forværres dag for dag.

 

En lille pige sagde en tidlig morgen som de første replikker henvendt til hendes mor og far: ”Jeg er ked af, at der er ingen, der ringer til mig, og ingen skriver breve til mig”. Faderen prøvede på at trøste hende og sagde: ”Når du beder dit ”TAK FOR JESUS”, så er du i gang med bønnens telefon og Bibelen er Jesu brev til os”.

 

Til det første svarede pigen: ”Det har jeg aldrig vidst”, og til det andet føjede hun forbavset til: ”Det har mange sider, det brev (Bibelen). Godt sagt! Jesu brev har mange sider. Det gælder blot om at komme i gang. Hver dag har vi mulighed for at få et opkald fra Gud, og hver dag har vi mulighed for at læse Guds brevs mange sider. Alle tiders! Lad os så komme i gang!

 

”Lykkelige er de, der tørster og hungrer efter retfærdighed, for de skal mættes. Mat.5,6 


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
I Choose Jesus

En Moriah Peters' radio single samt akustisk live udgave


 

 


 


 

 
   

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002