FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
10. februar

Jesu blod gælder på dommens dag


 

Johs. Åb. 7,14: ”Det er dem, som kommer fra den store trængsel, og de har tvættet deres klæder i Lammets blod.”

 

Det er godt, at vi har noget at klynge os til, når nøden banker på. Forleden nat vågnede jeg ved halv to-tiden og følte mig lidt dårlig tilpas. Mine tanker var mange steder, men endte med at bekende:

Når blodet gælder på dommens dag, må det også gælde i hverdagslivets op- og nedture.

 

Jeg kredsede om denne bekendelse og faldt hurtigt i søvn. Næste morgen vågnede jeg veloplagt til dagens dont. Jo, der ligger en stor velsignelse i at bekende Jesu blod, som et værn mod alt det, som vil trykke os ned.

 

Jeg synes lige, at det er på sin plads at nævne 3 drømme, som understreger Jesu blods store betydning.

 

En morgen i januar 1999 vågnede jeg efter en markant drøm. Modbydelige mennesker dængede andre mennesker til med en sort masse, som nærmest udsugede ofrenes kroppe. En leder fra aktionen nærmede sig mig og ville række mig hånden. Jeg så den overhængende fare, jeg befandt mig i og råbte ”Jesu blod”. I det samme vågnede jeg, og jeg var ikke i tvivl om drømmens budskab.

 

Jesu blod er vort kampmiddel mod Djævelens snigløb. Hans hensigt er at erobre mennesket indefra, så der kun er skind tilbage. Men med Jesu blod er vi helgarderet i den åndelige krig. Så glem ikke at bekende Jesu blod i din hverdag.

 

I drømmen befinder jeg mig på et torv, hvor en lille dreng sælger små bøger, som ikke er større end et stort frimærke. Jeg får lov til at kigge i en af bøgerne, som på forsiden har et lille b. Jeg bladrer i ”bogen” og erfarer, at der på første side står ordet ”Frelse”. Jeg bladrer videre og læser ”Jesu blod”. Jeg bliver interesseret i bogen og spørger om prisen, som er en krone. Drengen får en 5 krone mønt, som han ikke kan give tilbage på. Til sidst finder jeg en enkelt krone i min pung og handlen afsluttes – og jeg får den lille bog.

 

Jeg synes, drømmen siger rigtig meget. Den fortæller mig, at evangeliet i grunden er uhyre enkelt. Guds frelse er lige med Jesu blod. I disse få ord ligger hele tilværelsens gåde gemt. Gud har jo åbenbaret sig gennem evangeliet, som er en Guds kraft til frelse for enhver, som tror.

 

Det blev så til fortællingen: Blodet på dørstolperne, som tidligere er bragt som tillæg til en andagter - og som du fra i dag kan downloade gratis som PDF-format fra vores "Gratis Download" webside

 

Den tredje drøm var meget kort. Blot en sætning på fire ord, som siger alt: ”Guds visdom er blodet.”

 

BØN:
Herre dine naglemærkede hænder er fri,
du kan trække i 10.000 synlige og usynlige tråde i dag.
Tak, at dine hænder kan nå os og
føre os frem gennem livet.
                                       Amen


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Gud jeg vil skjule mig i dig
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002