FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
CLIPART
SØGESIDEDagens Ord Andagt
10. november

Urokkelige beslutninger


 

Kolossenserne kap. 1 vers 19:
Det var nemlig Guds plan og vilje, at åbenbare hele sit guddommelige væsen gennem sin Søn.

Lukas kap. 12 vers 32:
Vær ikke bange, du lille flok, for jeres Far har besluttet, at give jer del i sit Rige.Intet menneskeord eller handlinger - kan udviske Guds beslutninger. Guds beslutninger står fast, om så den hele verden - sagde noget andet. Desværre – så siger verden noget andet. Den peger på, at det bedste for mennesker - er Østens guruer eller Muhamed eller kommunismen eller kapitalismen eller …. En anden del af verden påstår, at Jesus kun var et menneske – og, at Jesus er Guds søn, kan der ikke være tale om.

Guds store beslutninger - står imidlertid fast. Hele guddomsfylden er i Jesus - og som troende, har vi fået del i Guds rige. Det er da - nogle beslutninger, der vil noget.

Som mennesker - kan vi hver især også - få en hilsen fra Gud, som bliver bekræftet - på flere måder. Alligevel prøver mennesker - på grund af manglende indsigt i Guds åndelige love, at sætte Guds beslutninger - ud af kraft. Blændet af denne verdens menneskelige tankegange, prøver de med menneskeord, at tilsidesætte Guds ord, men det går ikke. Gud får altid det sidste ord, hvilket hele bibelen vidner om.

Josef, for eksempel, havde igennem drømme, fået en klar besked fra Gud - om, at være en frontfigur - der skulle fremme Guds sag. Dette kunne hans brødre overhovedet ikke se. Tværtimod rasede de - og ville ikke engang - tale et venligt ord til ham. MEN ikke nok med det, så besluttede de oven i købet, at slippe for, at høre mere på Josef. De solgte ham slet og ret - som slave. De forsøgte, at hindre Guds beslutninger - i, at blive til virkelighed, men dette blev så sandelig - siden hen – i den grad - gjort til skamme.

Man kan ikke med menneskeord - udviske Guds beslutninger. Før eller senere vil Guds beslutninger blive bragt til virkelighed – også midt iblandt dem, der ønsker noget andet.

Josefs brødre fik til sidst at se, at ”deres stikken en kæp i hjulet” på Guds planer, ikke var til nogen nytte. Tværtimod, så bevirkede det, at de var med til, at fremme Guds planer. Dette fortæller os, at mennesker med deres ord og handlinger - for en stund - kan hæmme Guds planer, men til sidst - vil Guds beslutninger blive fremmet.

Jesus selv - er også et godt eksempel. Talrige var de mennesker, som overfusede ham -med uhyggelige beskyldninger. De dømte ham slutteligt - i samlet flok - til døden, men Jesus opstod fra de døde, med dødsrigets nøgler - i sin hånd.

Så husk det, kære læser. Det, Gud har besluttet for dit liv, kan ingen menneskers ord eller handlinger imod dig - viske ud. Guds beslutninger står urokkeligt fast – og kan aldrig forhindres. Tag derfor en viljesbeslutning om, at du ønsker, at være i Guds plan, så skal Gud nok sørge for, at det lykkes. I Jesu navn, Amen.Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"


Kærlig hilsen og Guds fred
www.dagens-ord-andagt.dkStøt gerne

Dagens Ord Andagt Internetmission

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

Reg. nr. 1551 kontonr. 478 348 2738
eller
MOBILE PAY telefon 3042 5207

 


Dagens Lovsang


All Things Are Possible