FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
1. oktoberFra idé til handling


 

Es. 45,2: Jeg vil selv gå foran dig, jeg vil jævne hindringer ud. Jeg vil smadre byportens bronze- og jernstænger.”

 

Herover har vi et bibelord, som kan være til stor hjælp for os alle. Det flytter tyngdepunktet fra os selv og over på Gud.

 

Noget af det sværeste som kristen - er, at gå i de forudberedte gerninger. Vi vil helst, når vi har fået en idé, gå i gang med projektet med det samme. Men tit må der gå dage forud, hvor vi må snakke ud med Gud om vore tanker.

 

Det er også sundt at snakke med andre kristne om, hvordan idéerne skal søsættes. I den forbindelse har Bibelen et godt råd, som vi hver især bør følge:

 

Ordsprogenes bog kapitel 15, vers 22

       Bibelen på hverdagsdansk: Uden drøftelse mislykkes planerne; men de lykkes, hvor mange tages med på råd.
       Bibelen på nudansk: ”Planer mislykkes, når der ikke er holdt råd, med mange rådgivere lykkes det.”

 

Jo, et virkeligt godt råd, og har vi så gjort alvor af, at rådføre os med andre, så må vi tage det næste skridt og stole på Gud, som vil sørge for, at idéerne bliver ført ud i livet. Dette ser vi også beskrevet - i næste kapitel

 

Overgiv dine forehavender til Herren, så bliver dine planer til virkelighed.” Ords. 16,3.

 

Det er nok ikke helt tilfældigt, at rådføringen står først, og dernæst om, at vælte det hele over på Gud. Et udmærket a-b system i visionernes verden. Både plan a) og plan b) kan være vanskelige.

 

Plan a) kræver, at de stærke viljer bøjes mod hinanden.

Plan b) betyder, at tålmodigheden nogle gange bliver sat på en hård prøve.

 

Vi må under alle omstændigheder ikke give op, for Gud har lovet, at når hans time er inde, så griber han ind i hast. Det må vi hvile i og tro på.

 

Jeg er Herren, jeg vil fremskynde det, når tiden er inde.” Es.60,22

 

Vore visioner, også kaldet trosmål, skal altid stå klart for os. Har Gud givet os trosmål, da vil han også underbygge og stadfæste det med ord fra Bibelen.

  

Mottoet for vor internet mission og bogmission er: ”Når det onde kunne forføre et folk, så må det gode kunne brødføde et folk.”

 

Vi har Guds løfte for, at han vil gå foran os og jævne hindringer ud. Men vi vil også gerne henvende os til jer læsere om forbøn, for vi gør det alt sammen for at fremme Guds riges sag. Frelse til mennesker og opbyggelse, opmuntring og trøst til de kristne.

 

Hjælp os til at missionere på nettet og igennem de trykte medier. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at tiden alene til Dagens Ord Andagt hjemmesiden svarer til en HALV TIDS STILLING. Kort fortalt bruger vi tid på at ...

... opdateringer af de mange forskellige software vi benytter. Der kommer løbende diverse sikkerhedsopdateringer og tiltag / ændringer i webmaster brugerfladen. Alt skal testes før det kan aktiveres.

... forfatte og tekstbehandle, ny tekst til hver dag.

... fremfinde tekstrelevante billeder, billedbehandling og / eller oparbejde grafik helt fra bunden, nyt billede til hver dag.

... fremfinde en ny lovsang til hver dag.

... oparbejde websiderne, 2-3 nye hver dag,  og aktivere dem optimeret for søgemaskinerne.

... vedligeholde listen med de mere end 800 daglige modtagere af andagten pr. e-mail - og besvare de løbende henvendelser der kommer pr. e-mail.

... fremfinde nye software i.h.t. lovkrav og til forbedring af brugeroplevelsen og brugervenligheden og til nemmere og hurtigere arbejdsgang for webmaster. 

... udvikle nye websites hvor alle mulige brugere vil kunne deltage, uanset om de benytter en PC, bærbar, tablet, SmartPhone eller SmartTV, da websiderne automatisk tilretter de enkeltes brugeres skærmopløsninger. Webmaster ønsker at benytte sit nye know how på website design-fronten og lave et topmoderne ...

 

...  webshop med forskellige tilbud fra Etnos forlag. Vi ønsker at starte snart, her i tiden frem til jul, med diverse gode tilbud igen. Vi har idégrundlaget og har allerede kridtet banen op til et nutidigt responsivt webdesign. 

... JULE WEBSITE, da vi erfaringsmæssigt ved, at vi i oktober til og med januar, kan få besøg af et ekstra antal tusinder flere mennesker "om dagen"!

... LOVSANGS WEBSITE så det bliver omend endnu nemmere at finde de bedste worship lovsange

... CLIPART WEBSITE så den megen grafik som webmaster oparbejder, kan komme andre kristne websites og medier til gavn, samt at skolerne kan downloade til fri afbenyttelse til undervisningsbrug.

 

JO, vi har visioner, erfaring og det nødvendige know how, men vi mangler økonomi. Igennem årene er der flere, der har ydet beløb, og det er vi dybt taknemmelige for. Imidlertid så er brug for at kunne lønne en halvtids medarbejder og at få financieret de løbende udgifter til webhotel, software og hardware. Vi har brug for et lille økonomisk mirakel, da alternativet er, at vi må geare ned med den daglige indsats - og for vore visioner om yderligere tiltag. 

 

I øvrigt er vi taknemmelige for de henvendelser og positive respons vi får på andagterne og bøgerne. Det er vor intension at ”tæppebombe” vort land med Guds ord, så tak om I også fremefter vil komme os til undsætning med forbøn og økonomisk indsprøjtning, et godt engangs beløb og gerne med et fast beløb hver måned på f.eks. 50,- eller 100,- kroner - eller mere. Send os gerne en mail med dit tilsagn.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Lovsang


Det hele

Sangen er en del af Børne- og UngdomsOases CD-udgivelse af samme navn i 2014 - i forbindelse med SommerOase.
Køb alle sangene på iTunes Store: https://itunes.apple.com/dk/album/kon...
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Oktober 2017: Vælg dato:

 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002